Annonce
Kultur

Dueholm: Ny bro kan ikke vente

Niels Dueholm vil arbejde for at der findes penge i det kommende budget til en ny bro ved Kjællinghøl. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Bjerringbro: - Jeg er fuldstændig enig i Byforums holdning til Kjællinghølbroen. Det kan ikke vente til en voldgiftssag er afgjort.

Sådan siger Niels Dueholm (S), Bjerringbro-mand, byrådspolitiker og gruppeformand for socialdemokratiet i Viborg Byråd, da han fredag bliver spurgt om, hvad han synes, der nu skal ske i Kjællinghøl, når først den rådne bro er pillet ned.

- Den bro er så vigtig for Bjerringbro - det er en naturperle, vi ikke må lade fare. Derfor vil jeg arbejde på et ændringsforslag til det kommende budget i Viborg Kommune, så vi kan få bygget en ny bro med det samme, siger han.

Han håber, at der kan findes 1,5 millioner kroner - hvilket er, hvad broen, der ligger i en anden ende af byen, ved Engvejen, kostede at få bygget og sat op.

Det er en ny permanent løsning, han søger penge til. Adspurgt til om ikke det er en noget kedelig løsning i forhold til den nuværende bro, svarer Niels Dueholm:

- Det kan godt være, men det er sådan, det bliver. Det er første og sidste gang, vi får bygget sådan en træbro. Det er en rigtig skidt sag, og ingen er tjent med at vente på en afgørelse fra en voldgiftssag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce