x
Annonce
Viborg FF

Dybt skuffet cheftræner: - Vi havde ikke set den komme

Jeff Mensah og kompagni måtte skuffede forlade Energi Viborg Arena efter forårspremieren mod Hvidovre. Foto: Morten Dueholm
Jacob Neestrup var klar i mælet efter det skuffende 1-1-resultat på hjemmebane mod Hvidovre IF. Det var usammenhængende, passivt og simpelthen for dårligt, lød det fra Viborg FF's cheftræner.

Viborg: Manden i spidsen for Viborg FF, Jacob Neestrup, var både skuffet og forundret over kampen mod Hvidovre IF fredag aften. Viborg FF havde sat næsen op efter tre point, men fik kun det ene efter en præstation, som lod meget tilbage af ønske.

- Jeg tror ikke, der var nogen, som havde set den her komme. Jeg er ked af at sige det, men det var måske den mest usammenhængende præstation, vi har leveret i den her sæson. Jeg er dybt skuffet lige nu, og det er spillerne også. Vi er rigtig kede af den indsats, vi leverede, for det var alt for langt fra vores normale niveau. Nu bliver det vores opgave at rejse os til på lørdag mod Fredericia, sagde Jacob Neestrup.

Hvor meget betød det, at I ikke havde jeres anfører Jeppe Grønning med i den her kamp. Han plejer jo at være jeres styrmand?

- Det er svært at sige, men det er meget lang tid siden, at jeg har set så passivt et Viborg-hold. Det er klart, at han havde taget sin del af slæbet, men jeg vil ikke stå og undskylde den her præstation med, at Grønning var ude med karantæne. Vi skal kunne spille uden ham, og selv om vi også manglede tre-fire stykker mere, så skulle vores præstation stadig have været på et meget højere niveau. Det var simpelthen for dårligt, sagde Jacob Neestrup, som mod Hvidovre blandt andre også måtte undvære Alassana Jatta og Tobias Bech.

Hvad bliver det vigtigste for jer nu inden topkampen mod Fredericia?

- Det bliver at få evalueret den her kamp. Vi skal se noget video, og vi skal snakke med spillerne, for lige nu er vi alle rigtig kede af det, som vi har leveret. Vi ved, at vi skal skrue alvorligt op for præstationen i næste uge, og det har jeg også en klar forventning om, at vi gør.

Kampen i tal

Viborg FF - Hvidovre IF 1-1 (1-0)

Fodbold, 1. division, 19. runde

Mål: 1-0 Jakob Bonde (31.), 1-1 Nicolaj Agger (50.)

VFF: Brandon Austin - Alexander Fischer, Lars Kramer, Nikko Boxall, Christian Sørensen - Frans Putros (53. Mads Aaquist), Frederik Brandhof, Jakob Bonde - Jeff Mensah, Albion Avdijaj (70. Mikkel Agger), Shelove Achelus (53. Christian Sivebæk)

Advarsler VFF: Albion Avdijaj, Jakob Bonde, Frederik Brandhof og Mikkel Agger

Tilskuere: 2468

Cheftræner Jacob Neestrup var slet ikke tilfreds med indsatsen mod Hvidovre. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Glade gensyn med Camilla

Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce