Annonce
Navne

Dygtig elev hædret med legat

Købmand Karsten Poulsen fra Løvbjerg i Overlund overrakte detailhandelslegatet til Tobias Mosby Thomsen, der netop har afsluttet sit GF2 grundforløb. Foto: Trine Egelund Jensen

Viborg: Tirsdag den 25. juni dimitterede 45 elever fra grundforløbet på Handelsskolen Viborg, og til den slags særlige begivenheder bliver dygtige elever altid belønnet med legater.

Tirsdagen var ikke anderledes, og i år var det første gang, at Løvbjergfonden uddelte et detailhandelslegat i Viborg.

Modtageren af legatet fra Løvbjergfonden blev Tobias Mosby Thomsen. I begrundelsen skrives, at han er "en meget ihærdig og imødekommende elev, der både fagligt og socialt viser stor fællesskabsånd. Derudover blev Tobias rost for at være en god kammerat, der altid har overskud til at dele viden og erfaring ud til sine klassekammerater".

Det var købmand Karsten Poulsen fra Løvbjerg, som overrakte legatet til Tobias.

- For første gang kan vi være med til at anerkende en dygtig elev her fra Handelsskolen Viborg, og samtidig er vi glade for at kunne være med til at støtte op om lokalområdet, sagde han.

HK Midtvest uddelte ligeledes et legat tirsdag. Dette legat gik til Stine Kristensen, der blandt mange flotte ord blev begrundet med, at hun var en stjerneelev.

Det var underviserne, der indstillede elever til legater, og på den måde kan de være med til at give eleverne et ekstra skulderklap i forbindelse med deres uddannelse.

De nyudklækkede dimittender har nu afsluttet deres grundforløb på GF2 og EUX Business, hvorefter nogle fortsætter direkte på studieåret, mens andre allerede har en praktikplads klar efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce