Annonce
Viborg

Dyrehandel lukker efter kort tid: Papegøjerne Lucky og Pedro flytter med til Auning

Sys og Gunnar Laursen gik med vemod på pension sidste år, men de var glade for, at det efter nogen møje og besvær lykkedes at finde andre, der ville drive butikken videre. Det blev dog kortvarigt, for de nye ejere har besluttet at lukke dyrebutikken.
Pitó Viborg - tidligere Bonnie Dyrecenter - i Gravene 34 lukker. Butikken blev indtil foråret 2018 i godt 40 år drevet af ægteparret Sys og Gunnar Laursen.
Annonce

Viborg: Sys og Gunnar Laursen var lykkelige, da det endelig i det tidlige forår 2018 lykkedes parret at finde folk, der have lyst til og mod på at drive deres livsværk videre - Bonnie Dyrehandel i Gravene 34.

Butikken blev overtaget af Pitó, der i forvejen drev butikker i Auning og Grenå på Djursland. Aftalen blev, at Gunnar Laursen skulle blive i butikken i nogle måneder, indtil alt faldt på plads.

Det er tilsyneladende ikke gået, som de nye ejere har forventet, for de har besluttet at lukke butikken.

Ejerne opsagde for nogle måneder siden lejemålet i Gravene og indledte en jagt på nye og mere egnede lokaler i Viborg.

Den jagt har Pitó ikke haft held med.

Det er i hvert fald den begrundelse, som man kan læse på Pitós Facebookside.

"Vi har desværre ikke fundet det rigtige (lejemål), og har derfor besluttet at lukke Pitó her i Viborg. Vi holder butikken åben til udgangen af august måned. Vi vil fra nu og, og den kommende tid begynde at flytte lidt varer til vores andre butikker, men der vil stadig være varer her på hylderne i Viborg helt frem til slutningen af august," kan man læse.

Ejerne oplyser endvidere, at papegøjerne Lucky og Pedro flytter med til butikken i Auning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce