Annonce
Fodbold

Eastside og ViborgQ går fra sejr til sejr i futsal

Eastside Viborgs U16-drenge er blot et af de hold, som har haft stor succes denne vinter. Privatfoto
Eastside Viborg og ViborgQ har enorm succes på futsal-banerne i området. Flere regionsmesterskaber betyder, at masser af hold er klar til at kæmpe om DM.

Viborg: Eastside Viborg og ViborgQ går bogstaveligt talt fra sejr til sejr i futsal-turneringerne i området.

U19-holdet har som bekendt været aldeles suveræn i en nordjysk seniorpulje, som holdet allerede suverænt har vundet på trods af, at der endnu resterer en spillerunde - dermed er holdet klar til at spille kvalifikation til futsal-divisionen, som er landets næstbedste række.

Men det er ikke det eneste hold, som er en del af futsal-triumftoget.

Eastside Viborgs U16-hold hentede i weekenden således to regionsmesterskaber. Lørdag stillede holdet op i U17-rækken, hvor det siden november har kæmpet om mesterskabet.

Den sidste kamp var reelt en finale mod Hald Ege Efterskole. Et point til Eastside Viborg ville sende mesterskabet øst for Viborg-søerne, mens en sejr til Hald Ege Efterskole ville sende mesterskabet i den retning.

Eastside kom hurtigt bagud 2-0, men fik kæmpet sig til 2-2. Det sidste mål var endda en perle, hvor en række førstegangsafleveringer gav Casper Kjærsgaard plads til at sende den forløsende scoring i nettet.

Søndag vandt Eastside så også U16-rækken - og den nærmeste konkurrent var endda Eastside 2.

Dermed er begge hold kvalificeret til de jyske mesterskaber, som skal spilles senere på vinteren.

Eastside og ViborgQ har haft så stor succes, at klubberne er repræsenteret ved JM i følgende rækker: U19-drenge, U18-piger, U17-drenge, U16-drenge, U15-piger, U14-piger og U13-piger.

Derudover har U15-drengene stadig mulighed for at kvalificere sig ved et regionsmesterskab, som afvikles den 26. januar.

Eastside har masser af hold, som skal være med til de jyske mesterskaber senere på vinteren. Privatfoto
Der bliver spillet masser af god futsal på den østlige side af søerne. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce