Annonce
Viborg FF

Efter 0-3 for en uge siden: Viborg FF ser fordele i hurtigt gensyn med Helsingør

For en uge siden blev Viborg FF dukket på hjemmebane af FC Helsingør, men de grønblusede har det rigtig fint med, at der allerede nu venter et nyt møde med det nordsjællandske hold.

Fodbold: Allerede en uge efter nederlaget til FC Helsingør på hjemmebane skal Viborg FF igen møde Elijah Just og kompagni i 1. divisions slutspil - denne gang på Helsingør Stadions kunstgræsbane.

Viborg FF's viceanfører Jakob Bonde glæder sig meget til det hurtige gensyn med det mandskab, som overraskende blev den store i mødet på Energi Viborg Arena.

- Det er lidt specielt at skulle mødes så hurtigt igen, men det passer os rigtig fint. Der er ikke noget, vi hellere vil, end at gå ud og få revanche mod Helsingør. Vi var ikke tilfredse med resultatet på hjemmebane, hvor vi manglede kynisme i begge felter, og vi skal ud for at revanchere os. Det glæder vi os utrolig meget til. Vi er fast besluttede på, at vi skal ud og gøre tingene færdige, siger Jakob Bonde.

Annonce

Også cheftræner Lars Friis synes, det er specielt, at Helsingør igen er modstanderen, men han vælger at se positivt på det.

- Der er også en hel masse fordele ved det. Vi har i frisk erindring, hvad vi skal møde, så vi ved, hvad vi kan forvente - og allervigtigst ved vi, hvad vi skal justere i forhold til den første kamp.

- Når man lige har tabt 0-3, så ville det være åndsvagt at sige, at det ikke er noget, som skal ændres, for selvfølgelig er der det. Vi gjorde mange ting rigtigt, men vi scorede ikke, og vi gav dem nogle omstillinger og situationer, som vi ikke har givet vores modstandere tidligere i denne sæson, siger Lars Friis.

Viborg FF's cheftræner Lars Friis er ganske godt tilfreds med sit holds spil, men i forhold til den seneste kamp mod Helsingør vil han se en ændret adfærd hos spillerne. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Handler om adfærd

For Viborg FF har det primært handlet om to ting op til den nye styrkeprøve med Helsingør: Adfærd og skarphed foran mål.

- Vi ved, at vi kan slå alle hold i den her række, men de sidste par kampe har vist, at vi også kan tabe, så det handler mest om os selv. Det er nogle små ting, som vi skal justere.

- Vi kom frem til 23 afslutninger på hjemmebane mod Helsingør, og det var vi godt tilfredse med - og vi skulle i hvert fald have scoret tre gange. Men der var nogle løb og tilbageløb, som ikke var gode nok, og det er det, som jeg mener med adfærd. Det er den og ikke det spillemæssige, som vi skal ændre på - og heldigvis for det, siger Lars Friis.

Jakob Bonde er enig, at Viborg FF langt hen ad vejen spillede fint mod Helsingør, så det er ikke fordi, at helt vildt meget skal gøre anderledes. Men han har respekt for det, som Helsingør kan.


Der var nogle løb og tilbageløb, som ikke var gode nok, og det er det, som jeg mener med adfærd. Det er den og ikke det spillemæssige, som vi skal ændre på - og heldigvis for det

Lars Friis, VFF-træner


- Vi ved, at Helsingør er et godt hold, som senest straffede vores fejl. De havde tre skud og scorede tre mål, og vi skal have lukket ned for deres kontramaskine. De scorede to ud af tre mål på omstillinger, siger Jakob Bonde, som igen vil forsøge at tage initiativet i kampen.

- Vi vil gerne have fat i kuglen og styre spillet. Vi vil altid gerne kontrollere kampene uanset, om vi spiller på ude- eller hjemmebane, siger Bonde.

Viborg FF's udekamp mod Helsingør bliver fløjtet i gang klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce