Annonce
Viborg

Efter 40 år som ejere: Viborgs biografpar takker af med gratis film

Bente og Bent Paulsen siger formelt farvel og tak til livsværket Fotorama og til deres gæster igennem årtier. Arkivfoto: Morten Pedersen

1. januar overtog Nordisk Film Biografer Viborg-biografen Fotorama fra Bente og Bent Paulsen. Den 26. januar takker biografparret officielt af og inviterer til åbent hus og gratis film.

Viborg: Efter næsten 40 år som ejere af Fotorama-biografen i Viborg takker Bente og Bent Paulsen nu af og giver stafetten videre til de nye ejere, Nordisk Film Biografer.

For Viborgs biografpar er der ikke tvivl om, at det er de mange trofaste biografgæster, som er kommet i Fotorama igennem de seneste knap 40 år, de først og fremmest gerne vil sige farvel til.

Derfor inviterer parret - sammen med Nordisk Film Biografer - viborgenserne til åbent hus i Fotorama lørdag den 26. januar fra klokken 13. Det oplyser biografkæden i en pressemeddelelse.

Der vil blive serveret bobler, sodavand og popcorn, og så bliver der vist gratis film klokken 14 og klokken 16. Man kan ikke reservere billetter til de gratis forestillinger på forhånd, så man skal møde op i biografen på selve dagen, hvor billetterne vil blive uddelt efter først til mølle-princippet.

Til arrangementet vil der også være mulighed for at hilse på de nye ejere fra Nordisk Film Biografer, som glæder sig til at drive Fotorama videre som en af de bedste biografer i Danmark, lyder det fra selskabet.

- Vi håber på, at rigtig mange vil komme forbi til åbent hus. Vi har været en del af Viborgs kulturliv i hen ved 40 år, og vi vil gerne sige tak til alle for at have bakket op om os og Fotorama. Samtidig vil vi gerne byde velkommen til Nordisk Film Biografer, som vi er meget glade for skal drive biografen videre, siger 73-årige Bente Paulsen og 76-årige Bent Paulsen i pressemeddelelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Unge VFF'ere fik smæk i Helsingør

Annonce