Annonce
Bjerringbro

Efter afhøringer i pizzeria-voldssag: 60-årig nægter af have nikket 14-årig en skalle

Politiet mangler endnu at afhøre nogle vidner i sagen om formodet pizzeria-vold på Italiano i Bjerringbro. Arkivfoto: Palle Herløv
En 14-årig dreng hævder stadig, at han blev nikket en skalle af en 60-årig mand på et pizzeria i Bjerringbro. Efter afhøring af den 60-årige herre, ser sagen dog noget mere nuanceret ud.

Bjerringbro: Det skabte en hel del opmærksomhed, da avisen i midten af august kunne fortælle, at en 60-årig mand formentlig havde nikket en 14-årig dreng en skalle.

Episoden skulle være sket på pizzeriaet Italiano i Bjerringbro fredag aften den 16. august.

Efter at politiet nu har afhørt manden, viser det sig, at sagen er mere kompliceret end først antaget. I første omgang lød det som om, at den formodede voldsmand helt og aldeles umotiveret skulle have nikket drengen en skalle, men sådan forholder virkeligheden sig tilsyneladende ikke, lyder det fra politikommissær Peter Søndergaard.

- Det er meget mere nuanceret end som så. Han (den 60-årige, red.) kan slet ikke erkende, at han har udøvet nogen form for vold, siger han.

Under afhøringen af manden for klarede han sig med, at han ikke rørte ved drengen, og at han slet ikke nikkede ham en skalle - han forklarede dog, at han var meget tæt på drengens ansigt ved episoden på pizzeriaet.

Annonce

Mangler afhøringer

Den unge mand har under sin afhøring fastholdt, at han blev udsat for vold. Den 14-årige har forklaret politiet, at episoden skete over to omgange, og at han fik sig en på næsetippen.

Politiet mangler stadig at afhøre vidner i sagen, så indtil videre er det ikke til at sige noget om, hvorvidt der kan rejses en straffesag mod den 60-årige.

Der var ikke videoovervågning på restauranten, som ville kunne understøtte enten den ene eller den anden forklaring, oplyser Peter Søndergaard.

Både den unge og den ældre mand bor inden for postnummer Bjerringbro.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce