Annonce
Bjerringbro

Efter et økonomisk godt 2019: Corona'en presser Team Nørreå Bordtennis

 Henrik Lunddorff (th) blev årets spiller i Team Nørreå Bordtennis.  Her han sammen med formanden Tommy Jørgensen. Privatfoto
Formanden for bordtennisafdelings 120 medlemmer Tommy Jørgensen maner til forsigtighed
Annonce

Nørreå:  Aflyste stævner, færre deltagere på både sommerlejre og træningslejre. Dette er hverdagen efter, at corona-krisen i marts pludselig ændrede hverdagen for mange. Og selv om det så rigtig godt ud for Team Nørreå Bordtennis, så er klubben også påvirket af pandemien.

- Det hele gik jo så hurtigt, og det værste er, at vi ikke fik sagt farvel til medlemmerne. Vi har  i mellemtiden fået støtte fra DGI til åbent hus-arrangementer, og det har givet nye  spillere, men mange af de gamle er desværre ikke kommet tilbage. Det gælder især vores senior- og pensionistspillere, som bliver hjemme af frygt for at blive smittet med corona, siger formanden Tommy Jørgensen efter generalforsamlingen forleden.


Vi har  i mellemtiden fået støtte fra DGI til åbent hus-arrangementer, og det har givet nye  spillere, men mange af de gamle er desværre ikke kommet tilbage.

Tommy Jørgensen, fmd. Team Nørreå Bordtennis


Her præsenterede klubben et pænt overskud for 2019 på cirka 40.000 kroner, men covid-19 med mange aflyste stævner påvirker 2020 og også klubbens regnskab i negativ retning.

- De mange aflysninger udfordrer os, og vi kan også mærke, at vores sponsorer er pressede. Vi er dog ikke truet på livet, men vi skal tænke os om. Men 2020 bliver et økonomisk dårligt år,  siger formanden.

I sin beretning glædede han sig over, at Team Nørreå Bordtennis  i 2019 opnåede mange flotte resultater i både hold- og i singleturneringer, og at Team Nørreå fortsat er en af de allerstærkeste bordtennisklubber i Danmark.

Ved årets generalforsamling var der også diverse kåringer. Årets spiller blev Henrik Lunddorf og årets leder Sofus Fisker. Som årets Nørreå'er blev Jesper Overgaard valgt, han var dog ikke til stede ved generalforsamlingen.

Team Nørreå Bordtennis har træning i Bjerringbro Idrætspark, på Nørreå skolen og på Tjele Efterskole samt i Stigahallen i Randers. og der er træning hver dag. De cirka 120 medlemmer er spredt over hele landet, idet klubben har spillere med adresse så langt væk som i Brønderslev, Odense og København.

Sofus Fisker (th) blev årets træner i Team Nørreå Bordtennis. Her er han sammen med formanden Tommy Jørgensen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce