Annonce
Viborg HK

Efter fem år i dansk håndbold - svensk målvogter glæder sig til nye udfordringer i Viborg HK

Emma Friberg er ny i Viborg HK's mål. Hun har virkelig set frem til at komme i gang i klubben. Foto: Johnny Pedersen
Emma Friberg har været i dansk håndbold i fem år. Nu føler hun, at det er på tide, at hun træder op på en større scene - og det er hvad der sker med skiftet til Viborg HK.
Annonce

Håndbold: Den 27-årige svenske målvogter Emma Friberg havde forrige lørdag sin første arbejdsdag i sin nye klub Viborg HK.

Det er efterhånden fire måneder siden, at hun blev præsenteret som erstatning for Josephine Nordstrøm, som er rejst til svensk håndbold - og hun har glædet sig til at tage fat.

- Det har faktisk været frustrerende at gå og vente. Jeg vil jo bare træne håndbold og ind i den nye trup og spille kampe, sagde Emma Friberg i forbindelse med præsentationen i Vibocold Arena.

Hun har passet sin træning, men har også brugt pausen på at flytte til Viborg, så hun ville være mest mulig klar til sæsonen.


Jeg har været i Danmark i fem år, så det er på tide, at jeg prøver at vinde nogle kampe og måske nogle guldmedaljer

Emma Friberg, Viborg HK


Og nu er hun her, og hun er glad for det skridt op, som hun anser skiftet fra EH Aalborg til Viborg HK at være.

- Viborg HK er en større klub, hvilket betyder nye udfordringer for mig. Jeg kommer også til et stærkere hold, og det udfordrer mig. Og jeg kan rigtig godt lide udfordringer. Og så glæder jeg mig til at vinde nogle kampe, sagde Emma Friberg, som var imponeret over, at op mod 200 mennesker lørdag var mødt op for at overvære medaljeoverrækkelsen og for at se holdet til den kommende sæson.

Emma Friberg har spillet i Ringkøbing og EH Aalborg, så for hende er der ingen tvivl om, at der venter hende nye udfordringer i en stor klub som Viborg HK. Foto: Johnny Pedersen

- Det er fantastisk at se, at så mange bakker holdet op. Jeg glæder mig til det her store skridt opad, og nu skal jeg bare ind på træningsbanen og give den gas, sagde målvogteren, som har fået et indtryk af, at klubben er utrolig professionel - og at klubbens målsætninger matcher hendes.

- Jeg vil gerne træde op på en lidt større scene. Jeg vil gerne udfordres. Jeg har været i Danmark i fem år, så det er på tide, at jeg prøver at vinde nogle kampe og måske nogle guldmedaljer, sagde målvogteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Høje CO2-mål i EU gavner Danmark

Viborg HK

Frustration hos VHK efter nye restriktioner:- Vi var jo begyndt at sælge billetter

Navne

International hæder til lokal kunstner

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce