Annonce
Viborg FF

Efter fyring: Sportschef vil tage dirigentstokken

Jesper Fredberg skal finde en ny cheftræner til Viborg FF. Arkivfoto: Morten Dueholm
Sportschef Jesper Fredberg vil tage dirigentstokken i forhold til at få skabt en ny sportslig strategi i Viborg FF. Den skal være bæredygtig nu - men også langt ud i fremtiden.
Annonce

Viborg: Jesper Fredberg er ny i jobbet som sportschef i Viborg FF, men allerede efter cirka en måned i jobbet har han været med til at fyre en cheftræner.

Mandag blev det offentliggjort, at Steffen Højer er fortid som cheftræner for klubbens førstehold.

- Vi har vurderet, at der er brug for en tydelig sportslig strategi, som skal gennemsyre klubben herunder førsteholdet. Jeg vil gerne skabe et klart udtryk for klubben, og jeg vil tage dirigentstokken i forhold til den retning, vi skal gå i, når det handler om, hvordan vi skal spille fodbold, og hvordan vi skal uddanne spillerne.

- Det er en strategi, som skal være bæredygtig nu og i fremtiden - også når jeg ikke længere selv er i klubben, siger Jesper Fredberg til folkebladet.

Der er endnu ikke fundet en ny cheftræner, men Jesper Fredberg er i fuld gang med at afsøge markedet.

- Nu skal jeg sætte mig ned og lave en stærk trænerprofil. Jeg har selvfølgelig en idé om, hvilken type træner vi går efter, og jeg tror, at Viborg FF er en attraktiv klub at være i for mange trænere, siger Jesper Fredberg.

Er du selv i spil som ny cheftræner?

- Nej, det kan jeg garantere, at jeg ikke er. Jeg har det rigtig godt som sportschef i klubben.

Skal den nye træner være en klubmand eller en person, som kan kigge på Viborg FF med nye øjne?

- Nu er jeg jo selv kommet til klubben for nylig med nye øjne, så det er ikke afgørende for mig. Det afgørende er, at den nye træner respekterer Viborg FF's historie og kultur. Det skal være en træner, som kan se sig selv i de værdier, som vi har i klubben, siger Jesper Fredberg.

Annonce
Viborg

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Trækunst stod ikke til at redde

Annonce