Annonce
Håndbold

Efter kæmpe energiudladning i Arena Aabenraa - kan BFH gøre det igen?

Louise Engstrøm storspillede på stregen i det første møde med Sønderjyske. Arkivoto: Morten Dueholm
Annonce

Bjerringbro: Spillerne hos Bjerringbro FH var helt oppe at køre efter den flotte og overraskende udesejr over Sønderjyske i den første kamp i kvalifikationsspillet til ligaen.

BFH vandt med 26-25 og har derfor et fremragende udgangspunkt inden det næste og potentielt afgørende møde, som finder sted onsdag aften klokken 19 i Bjerringbro Idrætspark.

- Stemningen er super god hos os. Sådan en sejr giver rigtig godt humør i truppen, for vi havde ikke regnet med at vinde på forhånd. Nu har vi en god tro på, at vi kan gøre det igen, siger BFH-træner Jesper Bangshøi.

Kampen i Aabenraa Arena bølgede frem og tilbage i anden halvleg, hvor BFH førte 23-19, kom bagud 23-24 og 24-25, inden det lykkedes at hive stikket hjem til sidst.

- Det var en hård kamp for spillerne. Da vi kom ud i bussen var alle helt færdige, og der blev nærmest ikke sagt et ord på vejen hjem. Det var en stor energiudladning, der blev fyret af, men nu har vi fået ladet batterierne op igen, siger Jesper Bangshøi.

Jesper Bangshøi melder om rigtig højt humør hos BFH, men holdet har brug for tilskuerstøtte hjemme i Bjerringbro Idrætspark, hvis det skal lykkes at besejre Sønderjyske igen. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Succes med syv mod seks

BFH-træneren udtalte inden den første kamp, at Sønderjyske var klar favorit til at gå videre i kvalifikationsspillet. Men efter overraskelsen i Aabenraa har tingene ændret sig.

- Det er mere fifty-fifty nu. Jeg tror, at det bliver endnu en tæt kamp. Nu har vi haft et par træninger til at justere nogle ting, og jeg håber, at der kommer lidt ekstra tilskuere i hallen, som vil støtte os. Vi har brug for støtte fra lægterne, siger Jesper Bangshøi.

Han havde i 26-25-kampen stor succes med at tage målmanden ud og spille syv mod seks i angrebet, og det er et våben, som kan komme i brug igen.

- Det er godt at have syv mod seks-spillet i baghånden, hvis vi i en periode får problemer med at lave mål. Det kan selvfølgelig også koste, hvis vi ikke er skarpe, men det synes jeg generelt, at vi har været. Vi har de rigtige typer til at spille syv mod seks, og vi har nogle gode aftaler, siger Jesper Bangshøi.

BFH skal kun bruge et point i onsdagens kamp for at ekspedere Sønderjyske ud af kvalifikationsspillet. Lykkedes det, skal BFH spille "bedst ud af tre kampe" mod enten Randers HK eller Ajax København om ligabilletten.

Taber BFH til Sønderjyske venter en tredje kamp mellem de to hold. Den skal spilles i Aabenraa Arena mandag den 22. april klokken 15.

Bjerringbro FH mod Sønderjyske bliver fløjtet i gang klokken 19 i Bjerringbro Idrætspark.

Folkebladet følger dysten tæt og liveblogger fra kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce