Annonce
Rundt om Viborg

Efter mange år med til-salg-skilt: Landevejscafeteria skifter ejer

Cafeteria Midtvejs Herningvej Karup. Foto: Morten Pedersen

Karup: Cafeteria Midtvejs på Viborgvej ved Karup har været til salg i adskillige år, og nu er det endelig sket: cafeteriet, som ikke mindst frekventeres af kørende på Viborg-Herning-landevejen, får ny indehaver.

Det er Henning Klaustrup Andersen, Karup, der tager over per 1. april i år. I et opslag på Facebook oplyser de hidtidige ejere, ægteparret Mona Dahlerup Vestergaard og Carsten Vestergaard, om salget. Samtidig siger de farvel til "vore trofaste og utroligt loyale kunder".

Vestergaard-parret, der begge er i 60'erne, har i over 30 år drevet Cafeteria Midtvejs. De skriver, at de "ser frem til tiden som pensionister", men at de på den anden side også vil komme at savne livet med cafeteriet.

Til folkebladet fortæller Carsten Vestergaard, at parret bor på en landejendom, som der fremover skal "passes og plejes", lige som han og Mona Dahlerup ser frem til at have bedre tid til børn og børnebørn.

Carsten Vestergaard oplyser, at overdragelsen egentlig skulle være sket til nytår, men under indtryk af blandt andet corona-nedlukningen, som indebærer, at cafeteriet kun kan sælge take-away-mad, blev det skubbet tre måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

"Arnolds spådom": Første smagsprøve på nyt teaters revolutionerende scenekunst gives under Snapsting

Annonce