Annonce
Viborg

Efter redning fra Salonsøen: Morten har fået kontakt med en af sine redningsmænd

Morten Stisen har fået sagt tak til en af de betjente, der for knap 11 år siden kørte den stærkt underafkølede mand på hospitalet. Foto: Niels-Chr. Jönsson
En af de politifolk, der fandt den underafkølede Morten Stisen ved Salonsøen, har meldt sig - og fået masser af tak.

Viborg: Han ved stadig ikke, hvem der fik ham op af Salonsøen for knap 11 år siden, men nu ved han i hvert fald, hvem der i sin tid kørte ham på hospitalet.

Han er Morten Stisen, som her i påsken stod frem i folkebladet og efterlyste den eller de personer, der en sommernat tilbage i 2008 fiskede den stærkt berusede og hjælpeløse Morten op af Salonsøen, hvor han mange timer forinden var drattet i.

Historien blev også slået op på folkebladets Facebookside, og her meldte en af Mortens redningsmænd sig faktisk.

"Hej Morten. Jeg ved ikke hvem der fiskede dig op. Men jeg fandt dig under patruljekørsel, da din støvle stak ud fra busken, da jeg kørte forbi med en kollega. Det var os, der kørte dig på skadestuen, hvor de senere fortalte, at du var stærkt underafkølet og tæt på at dø. Godt at høre du har det godt i dag," lyder beskeden fra Jeppe James Olsen, der i dag arbejder hos Østjyllands Politi.

Den besked betyder meget for Morten Stisen, selvom han altså stadig ikke ved, hvem der fik ham op af søen.

Annonce

Det har været hårdt at rippe op i det igen, men det har også været godt.

Morten Stisen

Nu skal jeg videre

- Nu har jeg fået lov til at sige tak til en af dem, der var med til at redde mit liv. Havde han ikke set min fod stikke ud under busken, var jeg nok død, så underafkølet som jeg var, så det var dejligt at kunne takke ham for indsatsen, siger Morten Stisen, der nu ønsker at lægge episoden helt bag sig.

- Det har været hårdt at rippe op i det igen, men det har også været godt, og den eller de personer, der har fisket mig op, har jeg også fået sagt tak til gennem avisen, så det betyder ikke så meget, at jeg ikke ved, hvem de er. Nu skal jeg videre med mit gode liv og nyde, at jeg er kommet ovenpå og igen har så fin kontakt til mine børn, siger Morten Stisen.

At han har det, kontakt til sine børn altså, fremgår også af kommentarerne til artiklen i folkebladet.

"Jeg ville også lige sige tusind tak, fordi du fandt min far! Vi så ham ikke rigtig, dengang han drak, men nu, hvor han er sig selv, er det rart at kunne nyde den tid med ham, som vi ikke fik dengang," skriver Morten Stisens søn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Viborg FF For abonnenter

Tidligere Viborg-spiller: Spændende med et miljøskifte

Annonce