Annonce
Håndbold

Efter små startvanskeligheder - Aalestrup hentede sikker premieresejr

Aalestrup fik en fremragende start på sæsonen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Aalestrups håndboldherrer fik en god åbning på sæsonen fredag aften.

3. division, herrer: Aalestrups håndboldherrer vil rigtig gerne være en del af topfeltet i 3. division - og fredag aften viste holdet, at det mål ikke er helt urealistisk.

På udebane blev det til en sejr på 27-20 over Nøvling i en kamp, hvor Aalestrup førte mere eller mindre fra start til slut.

- Det var lidt rodet, som en åbningskamp altid er, og det var ikke altid lige poleret håndboldspil, men som vi har vist i træningskampene, så har vi et forsvar og nogle målmand, der bare står godt, sagde træner Jesper Olesen, der var rigtig godt tilfreds med indsatsen i sejren.

- Vi havde lige lidt startvanskeligheder, og det stod 6-6 efter 11 minutter, men herfra kom vi godt i gang defensivt. Og vi kan ikke være utilfredse med blot at lukke 14 mål ind de sidste 50 minutter, sagde træneren.

Jesper Olesen mente egentlig, at Nøvling-holdet spiller for spiller var ganske godt, men det virkede slet ikke ligeså sammenspillet som gæsterne fra Aalestrup.

- Det kunne ses, at det var nogle spillere, som ikke havde trænet meget sammen, og spillerne virkede heller ikke til at være i den bedste form. Der var vi foran på point, for de blev mere og mere trætte, som kampen skred frem, og det var fuldt fortjent, at vi vandt, sagde han.

Nøvling-Aalestrup 20-27 (8-13)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål: Jannik Christensen 7, Jesper Olesen 5, Nicolaj Mortensen 4, Mikkel Høgh 4, Rasmus Bak 2, Simon Antonsen 2, Christoffer Sørensen 2, Mathias Kronborg 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce