Annonce
Rundt om Viborg

Efter sommerferien: Dansk drama i biffen

Karup Bio har igen gang i forestillingerne - efter en tre ugers sommerpause. For tiden vises den meget omtalte "Vores mand i Amerika" om gesandten Henrik Kauffmann, der under den tyske besættelse på egen hånd drev dansk udenrigspolitik i forhold til USA. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karup: Karup Bio er efter sommerpausen kommet i gang igen med mindst én daglig forestilling.

I øjeblikket kører den meget omtalte danske film "Vores mand i Amerika" om gesandten/ambassadøren Henrik Kauffmann, som under den tyske besættelse fra Washington uden om alle regler valgte at tage Danmarks udenrigspolitiske skæbne i egen hånd og på landets vegne indgik aftaler med USA om blandt andet at kunne have baser på Grønland.

Filmen kører hver aften i Karup til og med søndag - og i weekenden vises desuden børnefilmen "Bølle på eventyr".

I næste uge kører den amerikanske film "Greenland" så hver aften over lærredet. Det er en sciencefiction-historie, hvor jorden bliver ramt af fragmenter fra en komet med kaos til følge. Ingeniøren John Garrity modtager besked om at melde sig på en militærbase med sin kone og søn, men ingen af deres venner eller familie har fået samme besked. På militærbasen bliver John skilt fra sin familie, og noget går galt, så nu må John kæmpe for at finde sin familie og sikre deres overlevelse under den voldsomme naturkatastrofe.

Formand Frank Johansen erkender, at coronakrisen fortsat gør ondt på Karup Bio. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Karup Bio lider i øvrigt stadig under følgerne af coronakrisen og dens restriktioner, fortæller formand Frank Johansen til Ugeavisen Karup. Han anslår, at biografen indtil nu har mistet 123.000 kroner i indtægter i år. Dels på grund af den flere måneder lange nedlukning, dels fordi færre er gået i biografen efter genåbningen, hvor biografen også har måttet holde kiosken lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce