Annonce
Erhverv

Efter stor fusion: Viborg-virksomhed får navnet Velas

Viborg: Velas er navnet på den nye virksomhed, der er skabt i halen på en storstilet fusion mellem to af landbrugsbranchens helt store rådgivningsvirksomheder.

De to rådgivningsvirksomheder, LMO med base i Viborg og fynske Centrovice, fusionerede tilbage i november, og dengang blev det besluttet, at den nye virksomhed også skulle have et nyt fælles navn. Det er nu en realitet, efter at en enstemmig bestyrelse har stemt for det nye navn.

- Vi er stolte over, at både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere fremover vil kende os som Velas. At nå hertil, hvor vi kan præsentere både et nyt navn og en ny identitet, har været en lang og omfattende proces, hvor både medarbejdere og et eksternt bureau har været med til at finde frem til den identitet, vi skal have fremadrettet. Det glæder jeg mig meget over, siger bestyrelsesformand for Velas, Nis Kristian Hjort, i en pressemeddelelse.

Navnet Velas er inspireret af stjernebilledet Vela, der er kendt som Sejlet, og som symboliser fremdrift. Logoet er en stjerne med fire klare takker, og den skal symbolisere Velas’ rolle som en ledestjerne på himlen, der viser vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce