Annonce
Sport

Efter tre brændte straffekast: VHK leder videre efter sikker skytte

Viborg HK brændte tre ud af fire straffekast onsdag aften. Jakob Vestergaard leder videre efter en skytte, som kan tage over, når Ann Grete Nørgaard misser. Foto: Morten Pedersen

Viborg: Først brændte Ann Grete Nørgaard. Så brændte Line Uno. Og til sidst måtte Kristina Jørgensen også se et straffekast pareret af en Ajax-keeper.

Tre ud af fire VHK-straffekast blev brændt onsdag aften, og det var et af de punkter, som cheftræner Jakob Vestergaard var utilfreds med efter kampen.

Især Line Unos forsøg var mystisk, da hun i slutfasen forsøgte sig med en gevindbold, som ikke var i nærheden af at gå i mål.

Line Uno lagde sig efter kampen fladt ned og tog det kiksede forsøg på en smart krølle-afslutning på sin kappe.

- Det var en ups'er. Det er noget, som jeg har øvet rigtig meget på, men jeg skyder normalt aldrig straffekast, og da Jakob så kom hen og bad mig skyde, så tænkte jeg, at det var den, som han ville have.

- Jeg følte ikke, den var lige så presset i forhold til stillingen, som Jakob gjorde. For havde der stået 29-29, så havde jeg ikke prøvet den, sagde Line Uno, som er klar til at kaste straffe igen søndag, hvis der bliver behov for det.

Og det kan der blive brug for. Ifølge Jakob Vestergaard leder man efter en skytte, som kan tage over, når den faste skytte, Ann Grete Nørgaard, misser.

- Og vi kommer nok til at lede efter hende igen på lørdag til træning og i søndagens kamp, sagde cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce