Annonce
Rundt om Viborg

Efter tre nye varebil-indbrud på Viborg-egnen: Værktøjstyve taget på fersk gerning

På det seneste har op mod knap 100 varebiler i hele Midt- og Vestjylland været udsat for indbrud og tyveri. Natten til fredag blev tre tyve taget på fersk gerning. Bilerne på billedet har intet med sagen at gøre. Arkivfoto: Vincent Byakika
Annonce

Viborgegnen: Hvis du har en håndværkerbil stående derhjemme, kan du nu måske føle dig en hel del mere sikker, end du kunne i går.

Noget tyder nemlig på, at de tyve, der i løbet af de seneste uger har begået et hav af indbrud i varebiler i hele Midt- og Vestjylland er blevet anholdt.

Men lad os begynde et andet sted, for så sent som natten til i går, torsdag, blev der begået tre indbrud i varebiler i Tjele-området.

Først var det på Lærkevej i Ørum, dernæst på Skolevangen i Vejrumbro og sidst på en parkeringsplads på Gl. Viborgvej ligeledes ved Vejrumbro.

Ved alle de tre indbrud skar eller borede tyvene et hul i varebilens skydedør, hvorefter de kunne snuppe alt det værktøj, de kunne have med.

Dette skete som sagt natten til torsdag. Natten til i dag, fredag, skete der så det, at tre personer blev anholdt på Skive-egnen.

Folkebladet har fredag morgen været i kontakt med Skive Politi, og herfra lyder det, at de tre tyve blev taget på fersk gerning i gang med at bryde ind i en varebil.

Politiet oplyser, at de tre personer vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce