Annonce
Viborg

Efterlysning af emner til pris

Handicaprådet efterlyser igen i år en værdig modtager af Tilgængelighedsprisen. Arkivfoto
Handicaprådet vil igen i år hædre en person, en virksomhed eller en forening, der har gjort en særlig indsats for tilgængelighed.

Viborg: Viborg Handicapråd uddeler igen i år tilgængelighedsprisen til en person, virksomhed eller forening i Viborg Kommune, der har gjort en særlig indsats for tilgængelighed for alle. Alle borgere i Viborg Kommune kan indstille kandidater til tilgængelighedsprisen.

Formanden for Viborg Handicapråd, Ulla Seerup Thomsen, siger:

- Tilgængelighedsprisen er et skulderklap til dem, der har gjort en forskel. Jeg håber, at der er mange, som vil bruge denne mulighed til at indstille til prisen for 2019.

Handicaprådet har en bred forståelse af begrebet tilgængelighed, og prisen kan gives for en ekstraordinær indsats, blandt andet når det gælder fysiske forhold, tilgængelighed for alle til kultur, friluftsliv og sport eller nye tiltag for at lette kommunikationen for grupper med handicaps.

De indkomne forslag vurderes af et udvalg nedsat af Handicaprådet. Udvalget skal se på og vurdere forslagene, inden mulige modtagere af prisen indstilles til Handicaprådet, som træffer den endelige beslutning.

Er der ikke indkommet egnede forslag før fristens udløb, kan Handicaprådet undlade at uddele prisen. Forslag skal sendes til ullaserupt@gmail.com senest den 31. maj 2019 og skal indeholde en kort beskrivelse af den særlige indsats.

Præmien er igen i år en glaskunst, et diplom og ikke mindst æren. I 2018 gik prisen til Mønsted Kalkgruber, der blev præmieret for den gennemtænkte og handicapvenlige måde, tilgangsforholdene er lavet på.

And

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

'Fælles sang gi’r fælles glæde': Musikterapi er et pusterum fra tankerne

Viborg For abonnenter

Sygeplejefaglig direktør: - Der er ingen tvivl om, at kunst og udsmykning har rigtig stor betydning

Annonce