Annonce
Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Arkivfoto: Scanpix
Den 28-årige retspsykiatriske patient, der onsdag formiddag stak af under en ledsaget udgang, er nu tilbage i Søndersøparken.
Annonce

Viborg: Halvandet døgn nåede den 28-årige retspsykiatriske patient Dannie Jørgensen at nyde friheden, inden han torsdag eftermiddag blev fundet og anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 28-årige eftersøgte, der onsdag formiddag stak fra politiet på sin ledsagede udgang, blev fundet foran købmanden i Sparkær, hvor en politipatrulje var ude for at lede efter ham. Det skete klokken 16.28, hvorefter betjentene anholdt ham og tog ham med tilbage til Søndersøparken, hvor han afsoner en tidsubestemt behandlingsdom.

Ifølge lokalpolitiet i Viborg havde et vidne set den 28-årige i Stoholm-området, og derefter havde man sendt en patrulje ud for at kigge efter ham.

Hvordan han er kommet til Sparkær, og hvad han skulle der, kunne politiet ikke svare på.

Vagtchefen var meget positiv over for alle de borgere, der det sidste døgns tid har rettet henvendelse til politiet om den efterlyste. Alle relevante henvendelser er blevet undersøgt, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce