Annonce
Bjerringbro

Efterskole satser på lokalområdet

Tegningerne ligger klar, og projektet om en mere moderne og lokal-inkluderende efterskole er så småt allerede skudt i gang, lyder det fra Levring Efterskole. PR-foto

Kun en lånegaranti mangler før bestyrelse og ledelse trykker på knappen, der igangsætter en større ombygning på Levring Efterskole

Annonce

Levring: Tegningerne ligger klar, og projektet om en mere moderne og lokal-inkluderende efterskole er så småt allerede skudt i gang.

Det oplyser Levring Efterskole i en pressemeddelelse om en større ombygning, hvor man samtidig bebuder, at en ny masterplan skal give mere involvering i lokalområdet.

Dialogen med byrådspolitikerne i Silkeborg Kommune er i gang. Målsætningen er, at skolen skal være et aktiv for både elever såvel som lokalbefolkning og kommunen.

- Ønsket fra bestyrelse og ledelse er, at Levring Efterskole med sin ombygning skal give hele omegnen et kulturelt løft. Således vil man tilbyde lokaler, faciliteter og arrangementer, der på alle måder kan samle beboere i Levring, Kjellerup og byerne omkring, akkurat som et samarbejde med Trekløverskolen i Kjellerup allerede er iværksat. Målet er nemlig at være mere end bare en efterskole i det nordlige Silkeborg, lyder det i pressemeddelelsen.

Flere politikere har allerede forholdt sig positivt til projektet, oplyser Levring Efterskole, selv om end de vurderer, at det kan være svært at realisere uden kommunal velvilje. Derfor håber efterskolen også på en lånegaranti.

Foreløbig er Levring by inviteret til fællesspisning på skolen 26. september, ligesom sidste fredag i måneden fremover bliver helliget til arrangementet "Fed fredag", hvor skolen åbner dørene op for hal og springcenter med fri leg med boldspil, trampoliner, airtracks og meget mere under supervision af skolens personale og elever.

Andre arrangementer tæller forløb med forskellige skoler om at tilbyde en dag på Levring Efterskole, hvor skolernes elever kan opleve en efterskoledag med linjefag, sammenhold og aktiviteter som Levring Efterskole rummer. Også Engscentret Sjørslevs nyoprettede eSporthold er inviteret forbi til lanparty på Levring. En begivenhed, der nu er mulig, da Levring Efterskole igangsatte den nye eSportslinje ved skoleårets begyndelse.

Annonce
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce