Annonce
Rundt om Viborg

Egnshistorikere aflyser generalforsamling og udflugt

Generalforsamling i Fjends Egnshistoriske Forening er aflyst. Her et billede fra foreningens åbne hus i Æ ´Fjandboarkiv. Foto: Morten Pedersen

Fjends: Fjends Egnshistoriske Forening har aflyst den kommende generalforsamling for foreningen. Den skulle efter planen afholdes torsdag den 16. april fra klokken 18.00 på Fjandbohus i Iglsø, men nu bliver den formentlig holdt efter sommerferien, fortæller Knud Søgaard, der er formand for foreningen.

- Generalforsamlingen skal vi have holdt, men det bliver først på den anden side af sommerferien. Vi vil ikke til at klumpe det sammen her før sommeren, så det bliver nok i august eller september. Men de bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, er alle klar til genvalg, så der er godt styr på foreningen så længe, siger Knud Søgaard.

I forbindelse med generalforsamlingen var det planen, at Mogens Møller Nielsen fra Vroue skulle fortælle om sit arbejde som formand for foreningen Hjerl Hedes Venner, og den del af generalforsamlingen og den fortælling vil man prøve at få med som en del af den kommende generalforsamling.

Også foreningens planlagte "Kør-selv tur" til Søby Brunkulsmuseum onsdag den 22. april er blevet aflyst. Her er det ikke afgjort, om udflugten gennemføres i efteråret eller måske en anden gang. Knud Søgaard er også spændt på, om Fjends Egnshistoriske Forenings sommer en-dags tur til Tirpitz Museet ved Blåvand den 13. juni bliver gennemført - eller om den også må aflyses.

Det lokalhistoriske Æ´Fjandboarkiv i Stoholm er selvfølgelig også lukket, så længe corona-krisen stadig står på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce