Annonce
Håndbold

EH Aalborg snupper talent hos Bjerringbro FH

BFH-træner Jesper Bangshøi må til den kommende sæson vinke farvel til Emma Laursen som skifter til EH Aalborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
Den 19-årige højreback Emma Laursen skifter fra Bjerringbro FH til EH Aalborg.
Annonce

Bjerringbro: Den tidligere Viborg HK-træner Allan Heine står i den kommende sæson i spidsen for EH Aalborg - og han har blandt andet været en tur i Bjerringbro for at sikre sig en spiller til den kommende sæson.

Den unge højreback Emma Laursen skifter nemlig Bjerringbro FH ud med EH Aalborg.

- Ret tidligt i vores proces fik jeg en god snak med Emma og herefter var jeg ikke i tvivl. Emma skyder godt og har ligeledes gode kompetencer defensivt. Hun er præcis den spiller vi skal bruge på vores højre back i forhåbentlig flere sæsoner, siger Allan Heine til EH Aalborgs hjemmeside.

Samme sted udtaler Emma Laursen sig også om skiftet.

- Jeg har valgt at skifte til EH Aalborg, fordi jeg har fået et utrolig godt indtryk af klubben, og tror det er det rigtige valg i forhold til min udvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i nogle nye rammer med et godt træningsmiljø samt det at flytte til Aalborg. Jeg tror på, at Allan er den helt rigtige træner for mig, der virkelig kan bidrage til min fortsatte udvikling i alle spillets facetter. Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at komme til en klub, hvor jeg kan få lov til at bidrage med en masse både på og udenfor banen, samt at få flere spilleminutter og mere ansvar, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce