Annonce
Rund om Viborg

Ekstra fly i myldretiden skal give flere passagerer

DAT og Midtjyllands Lufthavn håber, at en ekstra flyvning fra Kastrup til Karup i myldretiden kan få flere til at tage flyet frem for bilen til og fra hovedstaden. Arkivfoto: Morten Dueholm
DAT og Midtjyllands Lufthavn er blevet enige om at rokere på flyvningen fra København, så der nu er en ekstra hovedstads-afgang i myldretiden.

Karup: Midtjyllands Lufthavn ved Karup indfører forbedret ruteprogram til og fra København. Det oplyser lufthavnen i en pressemeddelelse.

Ændringen er, at lufthavnen får en ekstra ankomst fra København i hverdagens myldretid. Det betyder, at hverdagens pendlere nu kan lande i Karup både klokken 17.20 og 18.40 mandag til fredag. 17.20-ankomsten er ny. Det er en tidligere eftermiddagsafgang, der er flyttet, så det passer bedre til efterspørgslen.

Midtjyllands Lufthavn benyttes især af erhvervsrejsende, og det er i tidsrummet klokken 16 til 19 - typisk efter at dagens møder er afsluttede - at de fleste ønsker at kunne flyve fra hovedstaden til det midtjyske.

Før påske var der kun en afgang fra København til Midtjylland i tidsrummet 16 til 19 på hverdage - nemlig afgang klokken 17.40 og ankomst klokken 18.30. Med ændringerne i programmet er der nu afgange fra København klokken 16.30 og 17.50 med ankomst henholdsvis klokken 17.20 og 18.40.

Annonce
Lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen mener, at man med den nye eftermiddagsafgang fra København tilgodeser et ønske fra mange erhvervsrejsende og hverdags-pendlere. Arkivfoto: Morten Dueholm

Fly i stedet for bil

Det er Midtjyllands Lufthavn og ruteoperatøren, Danish Air Transport (DAT), der er blevet enige om rokeringen af afgange.

I Midtjyllands Lufthavn håber man, at den ekstra, sene eftermiddagsafgang kan få flere midt- og vestjyske forretningsfolk og hverdagspendlere til at tage flyet i stedet for bilen til København.

"Vi er til for at skabe de bedste muligheder for vores rejsende, og har derfor også haft løbende dialog med DAT om at tilgodese efterspørgslen på flere afgange og ankomster i myldretiden. At der nu er to alternativer sidst på eftermiddagen giver vores passagerer flere mulige afgange til hjemrejsen og bedre muligheder for at bestille pladser tæt op til rejsedagen, siger lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, i pressemeddelelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce