Annonce
112

Elektrisk køretøj formentlig skyld i skolebrand - men hvad med sofaen?

Sødalskolen i Rødding blev tidligt onsdag morgen ramt af brand. Nu har politiet et bud på en årsag til branden i klublokalet. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Annonce

Rødding: Det var med stor sandsynlighed et såkaldt segboard, der tidligt onsdag morgen var skyld i branden på Sødalskolen i Rødding.

Det fortæller Henrik Hansen fra lokalpolitiet torsdag morgen.

Et segboard er et tohjulet elektrisk køretøj. Det havde tilsyneladende været til opladning i løbet af natten til onsdag, og politiets undersøgelser i det berørte klublokale på skolen viser, at branden meget vel kan være opstået i eller omkring segboardet.

Alligevel er der noget, der ikke helt stemmer, lyder det fra politikommissæren. Han fortæller, at der tilsyneladende samtidig med branden i det elektriske køretøj er opstået brand i en sofa i lokalet. Derfor fortsætter politiet med at undersøge sagen.

Det var en pedel på skolen, der anmeldte branden klokken 6.59 onsdag morgen. På det tidspunkt var flammerne gået ud, men klublokalet var fyldt med røg. Ingen kom noget til ved branden.

Efterfølgende er lokalet ramt af røg- og sodskade, fortæller Henrik Hansen.

/ISKEL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce