Annonce
Viborg FF

En af 2020's helt store er frisk igen - Bonde er klar til 45 minutter mod FCN

Jakob Bonde sluttede 2020 med en skade, men er nu tilbage i aktion igen. Og han ser frem til at få 45 minutter i benene mod FCN. Arkivfoto. Johnny Pedersen
Viborg FF-profilen Jakob Bonde glæder sig over, at han nu er frisk efter en mindre skade, og han ser frem til at tage hul på en halvsæson, hvor han vil bygge videre på et godt 2020.

Fodbold: En af 2020's helt store profiler hos Viborg FF var fraværende i den første uges tid af opstarten.

I efterårets næstsidste kamp, der blev spillet hjemme mod HB Køge, fik han en lille fiber i lysken. Den holdt ham ude af 2020's sidste kamp, som gav en sejr i Helsingør, og den kostede ham også årets første træningsuge.

Men nu er han tilbage igen. I hele denne uge har han trænet med for fuld skrue, og han melder sig klar til en halvleg i fredagens test mod FC Nordsjælland.

Annonce

- Jeg ville selvfølgelig gerne have været med fra start i år, men sådan er det. Der er heldigvis stadig en lille måned til vi går i gang, så jeg skal nok nå at være der, hvor jeg skal være, når vi når så langt, siger Jakob Bonde.

Den teknisk stærke venstrebensspiller havde et fremragende 2020, hvor han udviklede sig til at være en profil på VFF's hold.


Det var et mærkeligt år på mange områder, men fodboldmæssigt, så var det for mig noget af det bedste, og det kan jeg forhåbentlig køre videre på i år

Jakob Bonde, Viborg-spiller


Og det er det år, som han nu skal forsøge at følge op på.

- Det var et fint år for mig og for holdet. Det var et mærkeligt år på mange områder, men fodboldmæssigt, så var det for mig noget af det bedste, og det kan jeg forhåbentlig køre videre på i år rent personligt, siger vicetopscoreren, der også mener, at VFF har fået bygget et stærkt fundament, som den nye træner Lars Friis kan videreudvikle.

Han frygter ikke, at han får svært ved at følge op på takterne fra 2020.

- Jeg synes jo altid, at jeg har været fint spillende. Jeg ramte en lang periode med højt niveau sidste år, og det er det, som jeg herude på træningsbanen skal arbejde på, så jeg holder mit bundniveau så højt som muligt, ligesom mit topniveau også skal være endnu højere, siger Jakob Bonde, som glæder sig til en halvsæson, som i hans øjne handler om at gøre arbejdet færdigt, så VFF kan få den længe ventede oprykning til Superligaen.

Den mission kan han give sig i kast med i ro og mag, da han før jul forlængede sin aftale med VFF, så han nu er kontraktligt bundet til klubben frem til 2024.

- Det er jeg fint tilfreds med. Nu er der ingen spekulationer for mig, og jeg kan fuldt og fast koncentrere mig om resten af sæsonen.

- Vi har syv point ned, men vi ved at det hurtigt kan gå alle veje i den her række, så der er 16 finaler endnu. Så vi skal bare klø på, og så tror jeg på, at vi nok skal klare den, siger han.

Den teknisk stærke midtbanespillere leverede rigtig godt i 2020, og han håber, at han kan bygge videre på det i 2021, hvor Lars Friis er blevet træner. Arkivfoto. Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Hjernerystelsen der ændrede alt: - Jeg vil selv kunne definere min fremtid

Annonce