Annonce
Leder

En af de meget store oplevelser - lad det fortsætte!

Fredag, den 19. maj 2017 Lars Norup Foto: Morten Dueholm

Fodbold er sport, og den sport har sin egen verden, for forskellen på succes og fiasko bliver afgjort på to gange 45 minutter.

Som man kan se i sportsreportager, så er det netop det sort-hvide, der gør sport så underholdende og interessant for os.

Søndag havde vi VFF-fans én af de rigtig gode dage, som man kan leve på indtil næste kamp, som i øvrigt er i morgen, torsdag. Du er aldrig bedre end dit sidste resultat.

Og så alligevel, der er noget i gære med vores nye folk på og uden for banen. Med den unge træner Jacob Neestrup i spidsen. Sjældent har vi været så underholdt, og sjældent har holdet vist så stor fælles forståelse for indsatsen på banen. Det, træneren sagde, da han tiltrådte, er han i fuld gang med at realisere.

Kan det virkelig være begyndelsen på en ny æra i Viborg FF's historie? Jeg begynder at tro på det, og det giver energi - selvfølgelig kører jeg til Vejle i morgen!

Det er den følelse af optimisme, vi alle bør stræbe efter, uanset om man arbejder i et mediehus, i en folkeskole eller står i spidsen for et parti. Spørg Lars Løkke, hvor svært det er at have et hold med et fælles, samlet vinder-udtryk!

Der er smarte forretningsfolk, som gør penge ud af at love ledere at finde vejen til succes. Konsulenter, som hiver millioner ud af offentlige og private virksomheder. Efter min mening ofte med tvivlsomme resultater.

Jeg tror ikke et øjeblik på, at man kan købe sig til succes med konsulentbistand. Det skal komme helt andre steder fra, nemlig fra de forskellige personligheder, som er i "virksomheden". Det ene sted kan den ene type få resultater, som hun aldrig ville have fået i en anden virksomhed.

Men vi kan suge til os fra livet omkring os. Og jeg synes, sportens verden er voldsomt inspirerende. For som vi så det med VFF i søndags, så var der mange spillere, som med glæde løb en ekstra meter for holdet. Det er et resultat af godt lederskab.

Og jeg tænker, at træner Neestrups karantæne for en overreaktion over for dommeren ikke er så tilfældig, som han giver udtryk for. Jeg tror på, at det er et helt bevidst signal til spillerne om at finde den højeste tænding - helt til grænsen.

Det kan godt være, at jeg overfortolker, men bare det, at jeg tror på det, siger jo alt om, hvordan vi alle pludselig kan forenes i en tro på en stor fremtid.

For partiet Venstre er der et stort arbejde at gøre, for at partiets støtter igen får denne tro på fællesskabet. Men al historie viser, at det kan gå hurtigt, og at det om nogle uger/måneder kan se helt anderledes ud. Det gælder om at finde lederskabet.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Viborg

Forstander på idrætshøjskole: I værste fald må vi lukke svømmehallen

Annonce