Annonce
Kultur

'En anden vej' - en erindringsbog af John Hedegaard

John Hedegaard bor i dag i København, hvor han nyder sin pensionisttilværelse. Pressefoto
John Hedegaard arbejdede i mange år i Viborg som sekretariatschef for Arbejdsformidlingen. Nu har han udgivet en bog om sit liv og hans opvækst i Biersted.
Annonce

Viborg: Igennem lige knap 25 år arbejdede nordjyden John Hedegaard i Viborg. I dag er John Hedegaard gået på pension, og det har resulteret i, at han har lavet en bog med sine erindringer.

Bogen hedder "En anden vej" og er en bog, som tager udgangspunkt i John Hedegaards eget liv, hvor han er blevet betragtet som en mønsterbryder. I forordet skriver han, at bogen bygger mere på "hvad der ikke kan glemmes, end alt, hvad der kan huskes."

Fortællingen tager os hele vejen fra hjemstavnen Biersted i Nordjylland, til Aarhus og senere til København. Den tager os fra tiden som barn i Biersted til tiden som automekaniker til en universitetsuddannelse i statskundskab samt et langt job som sekretariatschef og stedfortræder for regionsformanden i Arbejdsformidlingen i Viborg.

Vi møder alle, lige fra bedstefar Anders til den norske svigermor Bjørg og så videre til datteren Kristine. Døden er heller ikke et ukendt ansigt i fortællingen, hvor den spanske syge endda spiller et puds i 1918.

Bogen er skrevet i samarbejde med Lokalhistorisk Forening for Biersted-Nørhalene, da bogen i det hele taget er skrevet med stor kærlighed til hjemstavnen nord for Limfjorden.

Om motivationen for bogens tilblivelse fortæller John Hedegaard, at bogen er skrevet med en historie om mønsterbrud, som ikke mindst elever og forældre til skoletrætte folkeskoleelever forhåbentlig kan have glæde af at læse.

Annonce
Annonce
Viborg

Felix kom hjem efter 30 måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce