Annonce
Sport

En brandvarm angrebsduo tegner sig - men det er for tidligt at glæde sig

Mikkel Agger har givet noget ekstra farlighed til Viborg FF's offensiv. Mange mål i træningskampene giver selvtillid, men det er for tidligt at glæde sig alt for meget. Foto: Morten Pedersen

Mikkel Agger og Andreas Albers fortsætter med at brage kasser ind i testkampene. Det giver selvtillid, og Andreas Albers kan godt mærke, at han har fået en farlig herre til at supplere sig.

Viborg: I den første træningskamp mod Vendsyssel scorede Andreas Albers to gange. I den anden test mod Kjellerup scorede både Andreas Albers og Mikkel Agger tre mål. Og da de to agerede angrebsduo i lørdagens interne testkamp scorede Mikkel Agger to gange, mens Andreas Albers også kom på tavlen en enkelt gang.

Bedømt på de første tre kampe i 2019 råder VFF over en særdeles potent angrebsduo i store og stærke Albers og hurtige og bevægelige Agger.

- Jeg går og driller Mikkel Agger lidt med, om han kommer til at lave mål fra mere end fem meter. Det skal han nok gøre, for vi ved, at han sparker rigtig godt. Men jeg kan altså rigtig godt lide de her mål, hvor han samler returbolde op og scorer. Han er nemlig der, hvor en rigtig angriber skal være. Og det er rigtig vigtigt, sagde Steffen Højer, som dog ikke vil glæde sig for meget over sin angrebsduo, før han har set den lave mål i turneringen, hvor der er point på spil.

Andreas Albers bærer normalt en stor del af målscoringsansvaret på sine skuldre, men han er kun glad for, at yderligere en giftig herre er stemplet ind i truppen.

- Vi er begge målscorere. Vi vil begge to gerne bevæge os ind i feltet, hvor vi står og snuser bolde op. Min fornemmelse er, at vi bevæger os godt i forhold til hinanden, så vi dækker feltet meget godt. Og når der så er kvalitet i de bolde, som kommer ind i feltet, er vi klar på dem, sagde Andreas Albers, som er glad for samspillet med Mikkel Agger.

- Det giver forhåbentlig mere plads, at Mikkel Agger bevæger sig så godt rundt og også kan være farlig. Så har forsvaret flere at holde øje med inde i feltet. Nicklas Røjkjær er en anden type, som er farlig ved at ligge og snuse udenfor feltet, så det her giver os lidt noget andet, sagde angriberen.

Selv om en del af målene er faldet i en halvblød træningskamp mod et 2. divisionshold og i en intern træningskamp, så skal værdien af mål aldrig undervurderes.

- Uanset hvad, så giver det noget selvtillid. Det er altid rart at sparke bolde i nettet. Vi ved selvfølgelig godt, at det er træningskampe, men det betyder altså noget, at man viser, at man stadig kan banke dem ind, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce