Annonce
Debat

En drabsmand skal ikke have støtte

Annonce

Integration: I den forgangne uge var udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye kaldt i samråd. Her bad jeg ministeren forholde sig til hjemrejsestøtten, den såkaldte repatrieringsordning, og det forhold, at en syrisk mand står til at få udbetalt i alt 215.000 kroner fra den danske stat, selv om han har tilstået, at han i februar myrdede sin kone og 8-årige søn i Syrien. En grotesk sag for selvfølgelig skal udlændinge, der begår mord eller anden alvorlig kriminalitet ikke have én krone ved hjemrejse!

DF har derfor foreslået, at loven ændres, så overførsler bremses og allerede overførte penge søges tilbagebetalt, hvis den hjemvendte under eller i en årrække efter hjemrejsen begår voldsforbrydelser eller andre alvorlige straffelovsovertrædelser.

Når vi overhovedet har en hjemrejsestøtte, er det udtryk for, hvor galt det står til med integrationen. At vi har mennesker, særligt med muslimsk oprindelse, boende i Danmark, som er så langt fra alt, hvad der er dansk, at vi er villige til at betale dem penge blot for at smutte igen. Utilpassede udlændinge, hvis fravær sparer det danske samfund for umådelig mange udgifter og umådelig mange problemer.

En beregning fra Finansministeriet i 2018 viste, at for hver voksen flygtning eller familiesammenført, som Danmark kan sende hjem, sparer vi et sted mellem 2,2 mio. kroner og 3,3 mio. kroner. Simpelthen fordi udgifter til børnetilskud, boligydelse, kontanthjælp, tolkebistand, danskundervisning og ikke mindst kriminalitet falder. Penge, der gør langt bedre gavn på landets plejehjem, sygehuse og skoler.

Læg dertil en alenlang liste med kulturelle konflikter og sociale problemer, som indvandringen har ført med sig. Muslimsk bønnekald, halal i daginstitutionerne og ghettoernes vold, kriminalitet og kvindeundertrykkende social kontrol er alle eksempler på ting, vi kunne være forskånet for, hvis personer, der hverken har eller nogensinde får Danmark i hjertet, rejste hjem.

Pia Kjærsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Annonce