Annonce
Navne

En energisk arbejdshest fejrer 40 års jubilæum

Ilse Præst kunne forleden fejre sit 40 års jubilæum i sundhedssektoren. Foto: Regionshospitalet Viborg

Viborg: - 40 år. Det er godt nok lang tid, hvis man kigger tilbage. Det er ikke sikkert, du har oplevet det som lang tid, det gør man jo sjældent, når det ene år får lov til at tage det andet.

Sådan indledte lederen af Servicecentrets sekretariat Anette Tolstrup sin tale til sygeplejer og lager- og logistikmedarbejder Ilse Præst, som forleden kunne fejre sit 40 års jubilæum med kollegaer og familie.

I 40 år har Ilse Præst været ansat i det tidligere Viborg Amt og senere Region Midtjylland med forskelligt arbejde inden for sundhedsområdet.

Hun startede som sygeplejeelev i Thisted i 1979 og blev senere sikkerhedsrepræsentant for regionshospitalet i Skive. I 2006 drog hun til Regionshospitalet Viborg, hvor hun i dag i Hospitalsenhed Midt styrer det sterile depot med hård hånd i Indkøb og Logistik.

Ilse Præst har i al sin tid på sygehuset i Viborg vist sig som en ihærdig, serviceminded og bestemt dame, som ikke skåner sig selv i forhold til arbejdsbelastning. Hun er det, som kollegaerne kalder for en arbejdshest med krudt i røven.

Hver dag formår Ilse Præst at udvise et brændende engagement og en faglig stolthed på depoterne, et engagement som i særlig grad skinner igennem over for afsnittets praktikanter, som hvert år nyder godt af hendes kærlige og opdragende behandling. Særligt denne indsats roste og takkede leder Anette Tolstrup for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce