Annonce
Viborg

En forening for vennerne

Nuværende og tidligere elever - og alle andre i øvrigt - har nu muligheden for at støtte op om Viborg Katedralskole. Arkivfoto: Morten Dueholm.

At Viborg Katedralskole har en særlig plads i hjertet hos mange nuværende og tidligere viborgenserne, kan der næppe herske tvivl om. En nystiftet forening under navnet »VK?s venner« hersker nu på skolen med det formål at styrke dens position i bybilledet.

At Viborg Katedralskole har en særlig plads i hjertet hos mange nuværende og tidligere viborgenserne, kan der næppe herske tvivl om. En nystiftet forening under navnet »VK's venner« hersker nu på skolen med det formål at styrke dens position i bybilledet.

Annonce

Baggrunden for det nye initiativ er en øget efterspørgsel på netop en sådan støtteforening, og derfor har man valgt at gå videre med idéen, fortæller skolens rektor, Helge Markussen.

»Støtteforeningen kan styrke relationerne til både tidligere og nuværende elever samt deres forældre. Tilmed kan den styrke skolens position som skolen med rødder langt tilbage i Viborgs historie.«

På en generalforsamling i onsdags blev foreningens bestyrelse valgt. Udover tre ansatte og rektor Helge Markussen blev bestyrelsen sammensat af både nuværende og tidligere elever: Camilla Bøgelund, formand for Senatet, der er skolens elevråd, tidligere borgmester Johannes Stensgaard, leder af Musical Talentskole Viborg, Torben Teglgaard, Sergent Mathias Fisker samt universitetsstuderende Isak Koed.

Et års medlemsskab af foreningen koster 125 kroner - et livsvarigt medlemsskab koster 1000 kroner. Man kan blandt andet tilmelde sig foreningen ved at kontakte uddannelseschef Anders Høgenhaug Johnsen på telefonnummer 29930438 eller ah@vibkat.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce