Annonce
Bjerringbro

En halv million kroner til Bjerringbro

Niels Dueholm og resten af socialdemokraterne i Viborg Byråd er klar til at give to millioner til genstart af Viborg og Bjerringbros byliv. Arkivfoto: Morten Pedersen
Politikerne bakker op om en genstartspakke til Bjerringbro og Viborg

Bjerringbro: Politikerne i økonomi-og erhvervsudvalget er klar til at give to millioner kroner til genstart af bylivet i Viborg og Bjerringbro.

I hvert fald hvis man spørger Niels Dueholm, der borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.

- Vi kan tilslutte os det forslag, der er fremsendt fra “Vi er Viborg” og “Bjerringbro Byforum”, hvor der skal skabes rum og udsmykkes med blomster til et festligt gensyn med kunderne, som gerne skal strømme til, siger han.

I forslaget afsættes der 800.000 kroner til aktiviteter og underholdning med lokale bands og lignende i begge byer, fordelt med 200.000 kroner i Bjerringbro og 600.000 kroner i Viborg, her er også til et samarbejde med kulturlivet om lidt større koncerter.

Der afsættes samlet 1,5 millioner kroner til Viborg og en halv million kroner til Bjerringbro.

- Detailhandlen har brug for en hjælpende hånd for at komme i gang. Forslaget fra de to foreninger var på det seneste  udvalgsmøde, og her bad vi dem om at tænke meget på det, der kan gøres lige nu og her, og vi foreslog dem, at de skulle overveje at holde events og aktiviteter med lokale bands og arrangører, siger Niels Dueholm, der mener, det er meget vigtig med ekstra fokus på detailhandlen lige nu.

Annonce

Forårsrengøring

Hos Bjerringbro Byforum er man rigtige glade for udmeldingen

- Det er en god melding, Niels Dueholm kommer med, og vi skal selvfølgelig have respekt for at afgørelsen skal en tur omkring økonomi- og erhvervsudvalget igen, men vi håber og tror så meget på det, at vi er gået i gang med at planlægge nogle arrangementer, således at vi straks kan komme i gang, når der gives grønt lys, siger Lars Christiansen og nævner som eksempel et arrangement i april.

- Vi planlægger sammen med bypedellerne en forårsrengøring, hvor man på første dagen i fællesskab rydder op, hvorefter vi næste dag planter en masse blomster i byen, siger Lars Christiansen, der mener det er enormt vigtigt, at en del af pengene går til byudsmykning.

Der vil også blive brugt penge på at udsmykke handelsgaderne på begge sider af åen, hvor tanken er, at der skal hænges store flotte farverige blomster op hen over gaderne.

Intentionen er at bruge den halve million kroner til en bred vifte af indsatser som byudsmykning, men derudover bakker Lars Christiansen også op om forslaget fra politikerne om at hyre lokale bands til diverse events.


Det er en god melding Niels Dueholm kommer med, og vi skal selvfølgelig have respekt for at afgørelsen skal en tur omkring ØK igen, men vi håber og tror så meget på det, at vi er gået i gang med at planlægge nogle arrangementer, således at vi straks kan komme i gang, når der gives grønt lys

Lars Christiansen, bychef


- Jeg er utrolig glad for, at politikerne tænker på os i denne tid - og at de også selv er kommet med gode forslag til, hvad der kan gøres her og nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce