Annonce
Sport

En meget lokal pulje - og ellers spredt fægtning

Nyoprykkede SIK er endt i en meget lokal pulje i serie 2. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborgegnen: I en enkelt serie 2-pulje bliver der lokalopgør hver weekend, men i de øvrige puljer bliver det ret så sjældent, at to hold fra kommunen tørner sammen.

DBU Jylland har offentliggjort puljerne til forårets turnering, og hvis man har hang til opgør mellem lokalrivaler, så skal man kigge i retning af serie 2, pulje 15.

I denne pulje er hele seks ud af otte hold her fra egnen. Alhedens, Foulum, Ravnsbjerg/Løgstrup, Stoholm, Viborg FF og Viborg Søndermarken er alle placeret i netop denne pulje. De to sidste hold er Bording og Ikast.

I serie 2, pulje 13 er de to sidste lokale serie 2-hold, Tjele Vest Sport og Møldrup/Tostrup IF blevet parret med med Farsø/Ullits, Hornum, LKB Gistrup, Skalborg, St. Restrup og Sønderup/Suldrup.

To lokale klubber er med i serie 1, men de er kommet i hver sin pulje. Kvik/Aalestrup er i pulje 7 oppe mod Dronningborg, FC Silkeborg, Kjellerup IF, Kolind/Perstrup, Kristrup, Lemming og Vivild. Ulbjerg skal i pulje 8 dyste mod Gundersted, Højslev Station, Nibe, Roslev IK, Skive, Thisted og Aalborg Freja.

Seriesæsonen begynder til april.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce