Annonce
Sport

En solid holdpræstation gav en sikker sejr over skuffende Horsens-hold

Viborg HK's Laura Damgaard leverede et godt indhop. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Håndbold: Første halvleg var tæt - men i løbet af 10 minutter i anden halvleg havde Viborg HK punkteret al spænding i udekampen mod Horsens.

Efter en lidt blandet første halvleg, hvor VHK ikke rigtig kunne få alting til at sidde i skabet lykkedes det at score fem gange i træk.

Og så var den potte ellers ude. Resten af kampen blev en omgang målbytteri, hvor begge hold også satte marginalspillerne i spil.

Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard var lidt overrasket over, hvor lidt VHK endte med at måtte slås for pointene.

- Horsens har helt sikkert spillet bedre kampe, så jeg synes, at vi kom lidt lettere til det, end vi havde regnet med, sagde VHK-træneren, som pegede på, at VHK igen levede på, at defensiven kæmpede rigtig godt.

Og det var da også den, der var i centrum, da holdet afgjorde kampen efter pausen.

- Det blev en aften, hvor vi fraregnet det første kvarter var i god kontrol. Spillet var måske ikke prangende, men vi var bare en del mål bedre end Horsens hele vejen igennem, sagde landsholdsspilleren Laura Damgaard, som også glædede sig over, at VHK formåede at få en del spillere i aktion kampen igennem.

- Det blev en holdpræsentation, hvor rigtig mange kom ind og bidrog. Og det var godt for holdet, at vi får sådan nogle oplevelser, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bedre natur kræver et langt sejt træk

Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce