Annonce
112

En stærk hash-lugt ledte politiet til stort skunklaboratorium

Politiet fandt torsdag en enorm mængde hash på en ejendom mellem Ans og Kjellerup. Arkivfoto: Nikolai Linares/Scanpix.
Det var nogle betjente med næse for hash-lugt, der torsdag besøgte det, der åbenbart var en stort skunklaboratorium vest for Ans. To mænd blev anholdt og er efterfølgende blevet varetægtsfængslet.

Ans: En kraftig luft af hash ledte til, at politifolk torsdag kunne anholde to mænd ved en ejendom på Rotterdamvej mellem Ans og Kjellerup.

Ikke nok med at de kunne anholde de to 64-årige herrer, der befandt sig ved landejendommen, så fandt betjentene også intet mindre end cirka 50 kilo hash, som straks blev beslaglagt.

Det skriver Midtjyllands Avis, som har talt med lokalpolitiet i Silkeborg om sagen.

- Politifolkene var på stedet i en helt anden anledning. Men da de opdagede, at der lugtede kraftigt af hash, fik besøget pludselig en helt anden karakter, siger politikommissær Bent Riber Nielsen til avisen.

- Vi fandt en meget stor mængde skunk, altså stærk hash, som vi nu har konfiskeret, fortsætter politikommissæren.

Annonce

Begge blev varetægtsfænglset

Politiet fandt både tørret skunk og hele skunkplanter, som ventede på at skulle forarbejdes yderligere. Inde i ejendommen var der ifølge politiet et skunklaboratorium med ventilationsanlæg, varmeforsyning og øvrigt grej.

- Det er udsædvanligt, at vi finder så store mængder euforiserende stoffer her på egnen, siger Bent Riber Nielsen videre til Midtjyllands Avis.

Umiddelbart efter anholdelsen af de to mænd blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt for at køre den store mængde udstyr væk fra stedet.

Den ene af de to anholdte 64-årige bor på ejendommen på Rotterdamvej. Den anden bor i Silkeborg.

Fredag middag blev de begge fremstillet i et grundlovsforhør, hvor retten valgte at lukke dørene. Retsmødet endte med, at de to aldrende mænd blev varetægtsfængslet i fire uger, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, René Pagh, til folkebladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Tilfredshed over hele linjen – Viborg FF matchede hård ukrainsk modstand

Annonce