Annonce
Viborg HK

Endelig var alle klar: Stoholm/Viborg vandt sikkert over Skive fH

Jakob Lauridsen var med til at føre Stoholm/Viborg til en sikker sejr over Skive fH's andethold. Arkivfoto: Morten Pedersen
Stoholm/Viborg Håndbold førte fra start til slut mod Skive fH. Kun hjemmeholdets fremragende målmand skabte problemer undervejs.

2. division: Efter nederlaget i topstriden til Nørre Djurs HK skulle Stoholm/Viborg Håndbold fredag aften på en noget mere overkommelig opgave. Modstanderen på udebane var Skive fH's andethold, som ligger i bunden af rækken.

Den opgave slap Stoholm/Viborg godt fra. Gæsterne vandt kampen med 26-21.

Stoholm/Viborg har sæsonen igennem haft et godt forsvar og kun lukket 23,47 mål ind i snit, og mod Skive fH var der også lukket effektivt af.

- Vi dækkede rigtig godt op, og jeg synes endda, at 21 mål var fire-fem stykker for meget. Skive havde flere lange angreb på over et minut, hvor én af deres spillere så får scoret efter et frikast, sagde træner for Stoholm/Viborg, Allan Kjær.

Annonce
Allan Kjær havde endelig alle mand til rådighed.

Alle mand klar

For første gang siden sæsonens indledning havde Allan Kjær alle mand i truppen til rådighed, og det kunne ses på banen.

- Det var en stor fornøjelse og fantastisk at se. Kampen viste også, at hvis alle vores spillere klar, så er vi det tophold, vi skal være, sagde Allan Kjær.

Stoholm/Viborg førte gennem det meste af første halvleg med to-tre mål. At føringen ikke blev større skyldtes nærmest ene og alene Skive fH's målmand, Mads Meldgaard, som var hentet ned fra førsteholdet i 1. division.

- De stillede sig ned på seks meter i forsvaret, og så stod han knivskarpt inde bagved og pillede os ned, selv om vi egentlig kom til fine chancer. I pausen snakkede vi om at holde bolden i gang i lidt længere tid i angrebet, så vi kunne komme til endnu bedre chancer, sagde Allan Kjær.

I anden halvleg kom Stoholm/Viborg hurtigt foran med seks mål og holdt til sidst op med at køre på i kontrafasen. Nu skulle sejren bare køres sikkert hjem, og det blev den.

Skive fH 2 - Stoholm/Viborg Håndbold 21-26 (10-14)

Håndbold, 2. division, herrer

Mål Stoholm/Viborg: Per Ryberg 9, Kris Olesen 3, Jacob Kühne 3, Mikkel Grønbech 3, Martin Allentoft 2, Johnny Landberg 2, Jakob Lauridsen 2, Frederik Fritsche 1, Nikola Tesic 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce