Annonce
Viborg HK

Endnu en forlængelse - Viborg HK forlænger med stregtalent

Ida-Marie Dahl har forlænget med Viborg HK til 2023. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK har onsdag aften offentliggjort, at klubben har forlænget kontrakten med Ida-Marie Dahl, hvilket betyder, at de to parter nu har papir på hinanden til 2023.
Annonce

Håndbold: Uge 39 har virkelig stået i forlængelsens tegn for Viborg HK. Først kunne man melde, at man havde forlænget kontrakten med cheftræner Jakob Vestergaard, og efterfølgende offentliggjorde man også, at Maria Fisker også har sat pen til papir.

Nu kan klubben så offentliggøre endnu en forlængelse. Denne gang er der tale om stregspilleren Ida-Marie Dahl, som har forlænget til 2023.

- Der er ingen grund til ikke at forlænge med Ida-Marie, for hun besidder hele pakken håndboldmæssigt med sit angrebsspil, forsvar og kontraspil. Så det er en forlængelse, som jeg er rigtig tilfreds med, siger Jakob Vestergaard ifølge pressemeddelelsen fra Viborg HK.

Stregspilleren har godt nok ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, da korsbåndsskaden fra sidste sæson stadig holder hende ude. Hun er dog på vej tilbage, og allerede nu ser Viborg HK lovende takter fra Ida-Marie Dahl.


Viborg HK er i gang med et projekt, som jeg virkelig tror på, og det vil jeg gerne være med til at tage hele vejen.

Ida-Marie Dahl


- Vi har en tro på, at Ida kommer tilbage på smame høje niveau, som inden hun blev skadet, hvor hun spillede rigtig godt og virkelig brændte igennem. Vi tror også på, at det er samme energibundt vi får tilbage. Det kan man ikke rigtig tage fra hende, da det ligger implicit i hendes DNA, siger cheftræneren og fortsætter:

- Hun brænder jo vanvittigt godt igennem både på og udenfor banen, og er måske Danmarks bedste kontrastregspiller. I den fase af spillet er hun langt, langt bedre end mange fløje, som egentlig har det som speciale. Det kommer vi til at lave mange mål på, når vi får hende tilbage, siger Jakob Vestergaard.

Annonce

Har hele tiden ville forlænge

Hos hovedpersonen selv er der også glæde, da hun altid har været indstillet på, at hun ville forlænge med klubben, hvis muligheden bød sig.

- Jeg har det sindssygt godt her, og elsker alle på holdet og alt omkring holdet. Det bliver arbejdet hårdt for, at tingene går i den rigtige retning, og Viborg HK er i gang med et projekt, som jeg virkelig tror på, og det vil jeg gerne være med til at tage hele vejen, siger Ida-Marie Dahl, som også glæder sig over, at hun dermed er endnu to år under Jakob Vestergaards vinger.

- Det betyder meget, at vi er flere der bliver, og at Jakob også er her de næste sæsoner. Men ved aldrig, hvad man får, men her ved jeg, hvad jeg har og det giver ro og tryghed. Jakob kender mig, min spillestil og personlighed, så på den front kan jeg slappe mere af og koncentrere mig om min og holdets udvikling, siger stregspilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce