Annonce
Viborg

Endnu en løbefest er blevet aflyst: 24 Timer Viborg med kreativ nødløsning

24 Timer Viborg er blevet aflyst. Istedet kommer der en en dags-stafet. Foto: Morten Dueholm
24 Timer Viborg er aflyst! I stedet inviterer organisationen bag til ”Stafetten 2020”, som er en endags-begivenhed lørdag den 22. august.
Annonce

Viborg: Der var lagt op til den helt store løbefest, når 24 Timer Viborg i august endnu en gang skulle løbe af stablen. Desværre kom corona-pandemien i vejen, og løbet er derfor blevet aflyst.

24 Timer Viborg bliver udskudt til næste år, men for at lokale virksomheder og løbeentusiaster alligevel kan få luftet løbeskoene i fællesskab, har organisationen bag 24 timers løbet tænkt kreativt og tilbyder i stedet et endags stafetløb.

”Stafetten 2020” består af to elementer. Det ene er et stafetløb for virksomheder, familier og vennegrupper, der sammen vil løbe fem runder omkring Søndersø. Det andet element er et gratis børneløb med en distance på 3,2 kilometer.

- Det stod jo ret hurtigt klart for os, at det traditionsrige 24 timers løb ikke kunne afvikles som vanligt. Men efterhånden som vores samfund åbnes mere op, kunne vi også se, at der blev skabt mulighed for at afvikle et alternativt løb og samtidig kippe med løbeflaget og minde alle om, at vi til næste år igen står klar med et løbedøgn, fortæller løbskoordinator Ole Stenberg.

- Vi har virkelig været i et kæmpe dilemma. Vi har ønsket at skabe en løbefest i Viborg, men covid-19 har givet en masse ukendte begrænsninger. Derfor har vi trukket den endelige beslutning, så langt vi kunne... Med Stafetten 2020-konceptet kan vi samtidig sikre, at arrangementet kan afvikles på en sundhedsmæssig betryggende vis og ikke kolliderer med de retningslinjer, som myndighederne har lagt for covid-19, siger formand for 24 Timer Viborg Gregers Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce