Annonce
Erhverv

Parcelhusfirma lander et fint resultat: Millionerne ruller stadig ind

Direktør Per Gamborg er godt tilfreds med årets resultat. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Parcelhusfirmaet fra Viborg regner også med, at næste års regnskab vil vise et godt overskud.

Viborg: Det er ikke helt på højde med overskuddet på næsten 10 millioner kroner fra 2017/2018, men det er nu alligevel et rigtig fint regnskab, Gamborg Byg ApS netop har offentliggjort for regnskabsåret 2018/2019.

Knap 7,3 millioner kroner før skat lyder resultatet således på.

- Der var nogle ting, der ikke faldt helt så godt ud som året før, men vi er nu godt tilfredse, det er vi da, lyder kommentaren fra direktør Per Gamborg.

Han ser også med fortrøstning frem mod næste års regnskab.

- Vi har ordrebøgerne fulde, så vi regner da helt sikkert med at bygge 40-50 huse igen i år, som det er vores mål. Det ser godt ud, siger Per Gamborg.

Annonce

Ikke større

Som det tidligere er beskrevet i folkebladet, har Gamborg Byg ikke ambitioner om at vokse til et større firma, men derimod fastholde sin position som et parcelhusfirma, der skaber individuelle løsninger til den enkelte kunde - og altså bygge 40-50 huse om året.

Der er da heller ikke det store udsving i antallet af ansatte, der i de to seneste årsrapporter er opgjort til henholdsvis 38 og 39 personer. Dog er personaleomkostningerne i 2018/2019 steget med 1,5 millioner kroner i forhold til året før. Modsat er bruttofortjenesten faldet med godt en million kroner, og dermed er der sådan set også redegjort for faldet i overskuddet.

Selvom man altså ikke har ambitioner om at vokse i størrelse, sker der alligevel nye tiltag på hjørnet af Farvervej og Vævervej.

Her vil der i løbet af februar blive åbnet et 145 kvadratmeter stort udstillingslokale, så kunderne vil få bedre mulighed for at se, hvad Gamborg Byg kan byde på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce