Annonce
Rundt om Viborg

Endnu et godt år for Arminox i Mønsted

Arminox A/S har hovedkvarter og produktion her i Mønsted. Arkivfoto: Morten Dueholm
Murbinderproducenten Arminox A/S med hovedkvarter i Mønsted overgik forrige års gode regnskab med et positivt årsresultat for 2018/2019 på 21,9 millioner kroner efter skat.

Mønsted: Sidste år kom Mønsted-virksomheden Arminox A/S ud af året med et af de bedste resultater nogensinde med et overskud efter skat på godt 17 millioner kroner. Dengang forventede direktør Jan List Christensen, at det var et resultat, som man godt kunne lægge på, da byggeaktivitet på det tidspunkt var høj, og da alt tydede på, at den udvikling ville fortsætte endnu et år. Og sådan blev det.

Resultatet har taget et nøk opad i det forløbne år, og regnskabet for 2018/2019 viser et overskud på 21,9 millioner kroner efter skat for Arminox A/S, der har hovedkvarter i Mønsted og der udover afdelinger i Dubai, England og Canada og aktiviteter i USA og blandt andet Kina.

I ledelsesberetningen i årsregnskabet konstaterer ledelsen, at resultatet er tilfredsstillende og at udviklingen og resultatet har været, som man havde forventet.

Arminox A/S af producerer rustfrit armeringsstål, murbindere og andre specialemner til indstøbning til byggerier og laver desuden svejsning af rustfrit net samt handel med rustfrit stål og hegn, og høj aktivitet i byggeriet smitter derfor positivt af.

Firmaets bruttofortjeneste fra forrige regnskab til det aktuelle er gået fra 40,6 millioner til 45,5 millioner kroner, mens egenkapitalen i virksomheden i samme periode er vokset fra 66,4 millioner til 73,9 millioner kroner, fremgår det af regnskabet.

Mønsted-virksomheden har nu 24 ansatte mod 23 året før.

Virksomheden har mange år har været ejet af erhvervsmanden Knud Laursen, Viborg, men i december sidste blev virksomheden solgt til kapitalfonden Erhvervsinvest, der har drevet virksomheden videre med den samme ledelse og aktiviteter. Arminox A/S helligede sig for alvor produktionen af murbindere i 1961 som Midtjydsk Murbinderfabrik, og i 1971 blev Midtjydsk Murbinderfabrik A/S stiftet. I 1984 rykkede virksomheden ind i de nuværende lokaler i Mønsted, og i 2006 skiftede man navn til det nuværende Arminox A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce