Annonce
Viborg

Endnu et minus til Plusbog.dk

Mia Wagner må igen konstatere, at det ikke er lykkedes at skabe overskud i Plusbog.dk. Arkivfoto: Morten Pedersen
Freeways bogselskab viser endnu en gang et større underskud på bundlinjen.
Annonce

Viborg: 2019 blev ikke noget godt år for Plusbog.dk, der er en del af Freeway-koncernen og dermed har Mia Wagner som administrerende direktør.

Årets resultat blev således til et underskud før skat på hele 6,4 millioner kroner. Dermed er det gået den forkerte vej for selskabet, der i 2018 "kun" havde et underskud på 640.000 kroner, mens underskuddet i 2017 lød på hele 12 millioner kroner.

Årets negative resultat tilskrives blandt andet en nedskrivning på 1,2 millioner kroner af et tilgodehavende hos det svenske datterselskab Plusbok AB, ligesom man har måttet nedskrive værdien af et udviklingsprojekt med 3,8 millioner kroner.

Selvom det altså er særlige poster, der har påvirket regnskabet væsentligt i negativ grad, er der ikke megen opmuntring at hente i den ordinære del. Her lyder underskuddet på 1,4 millioner kroner.

Der er da heller ikke ligefrem tilfredshed at spore i årsberetningen, hvor årets udvikling og resultat for Plusbog.dk betegnes som "mindre tilfredsstillende".

Trods det negative resultat er der tilsyneladende stadig tro på, at Plusbog.dk kan udvikle sig til en fornuftig forretning.

I hvert fald har ejerkredsen bag virksomheden, Morten Ludwig Wagner og Morten Oliver Nicolai Wagner, garanteret, at man vil sikre selskabets likviditet i dette regnskabsår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce