Annonce
Rundt om Viborg

Endnu et skævt eventyr fra Wikke-Rasmussen

Det "skæve" tv- og filmmakkerpar Wikke og Rasmussen er nu ude i biograferne med deres nye familiefilm, "Gooseboy". Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Karup: Makkerparret Mikael Wikke og Steen Rasmussen, der i gennem årtier har underholdt danskerne med deres sjove og underfundige film- og tv-påfund, har begået en ny familiefilm, som her i efterårsferien går i Karup Bio - til og med søndag den 20. oktober.

Filmen hedder "Gooseboy", og her møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen. En gås, som ovenikøbet viser sig at kunne tale!

Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer gåsen og Viggo på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig!

De medvirkende i "Gooseboy" er blandt andre Thomas Refslund Ravn, Frida Luna Roswall Mattson, Szhirley, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Marie Dalsgaard, Caroline Henderson, Dario Campeotto, Pharfar, Chapper, Klumben samt naturligvis Wikke og Rasmussen.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Reportage fra mennesketomt fodboldopgør: Midtbyen levede, mens stadion lå øde

Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce