x
Annonce
Navne

Energi Viborg-direktør får nyt job i Holstebro

Christian Hagelskjær har fået nyt job i Holstebro.
Christian Hagelskjær tiltræder midt i august som ny administrerende direktør i Vestforsyning, der er ejet af Holstebro Kommune.

Viborg: Når Christian Hagelskjær, som de seneste 23 år har været ansat i Energi Viborg, forlader det kommunalt ejede forsyningsselskab, er det for at blive administrerende direktør i en tilsvarende virksomhed, Vestforsyning, som ejes af Holstebro Kommune.

- Jeg får i Holstebro nye opgaver med aktiviteter, som ikke findes hos min nuværende arbejdsgiver. Vestforsyning driver blandt andet et anlæg til affaldsforbrænding og et biogasanlæg, siger Christian Hagelskjær.

Vestforsyning beskæftiger 170 ansatte og har en omsætning på lige knap en milliard kroner om året - dobbelt så meget som Energi Viborg.

Christian Hagelskjær, der er 52 år, har fået sit nye job i konkurrence med 41 andre ansøgere, og han har været igennem to runder med ansættelsessamtaler.

Han kommer oprindeligt fra Tjørring ved Herning og begyndte sin karriere i energibranchen som driftsleder for varmeforsyningen ved Herning Kommunale Værker.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Glade gensyn med Camilla

Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce