Annonce
Viborg

Energi Viborg-formand: Ked af at direktør har sagt op

Formanden for Energi Viborg, byrådsmedlem Allan Clifford (V), er ked af, at Christian Hagelskjær har sagt op. Arkivfoto: Morten Dueholm
Om Christian Hagelskjærs stilling som direktør i Energi Viborg bliver slået op igen og i givet fald hvornår, afgør bestyrelsen på et møde i begyndelsen af april.
Annonce

Viborg: - Jeg er oprigtig ked af, at Christian Hagelskjær har valgt at sige sin stilling op. Han har været en meget dygtig og inspirerende samarbejdspartner med en meget stor indsigt i det, han har med at gøre, og han har været en rigtig stor arbejdskraft for Energi Viborg i mere end 20 år.

Det siger formanden for det 100 procent kommunalt ejede Energi Viborg, Allan Clifford Christensen (V), der samtidig understreger, at han til fulde respekterer, at Hagelskjær gerne vil prøve noget nyt, og at han ønsker ham al mulig held og lykke i sit nye job.

Hvad han skal arbejde med fremover, vil Hagelskjær først afsløre i næste uge.

- Jeg glæder mig da så også over, at vi ikke skal slippe Christian Hagelskjær før midt i august, føjer Allan Clifford til.

Annonce

Møde den 5. april

Om og i givet fald hvornår direktørstillingen i Energi Viborg opslås, kan formanden ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

- Christian Hagelskjærs opsigelse er så ny, at vi lige skal overveje, hvad vi gør nu. Det tager vi en drøftelse om i bestyrelsen, når vi holder møde næste gang den 5. april, siger Allan Clifford Christensen.

Christian Hagelskjær, der er maskinmester af uddannelse og efterfølgende har taget kurser i ledelse, har været ansat i Energi Viborg i 23 år. I 1996 blev han driftsleder på det dengang nye kraftvarmeværk.

Siden 2008 har han været administrerende direktør for Energi Viborg A/S, der ud over varmeproduktion også står for vandforsyning, spildevand, gadelys og elforsyning.

Det har ikke været muligt for avisen at få en kommentar fra borgmester Ulrik Wilbek (V) til Christian Hagelskjærs opsigelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce