Annonce
Bjerringbro

Entreprenør har lavet ekstra skilte

Kloakarbejdet giver problemer fra trafikken. Foto: Christine Krüger Hansen

Rødkærsbro: Da de store gule skilte med henvisning til, hvordan bilister kommer til Klostervej, Klosterhøj og Klostervænget blev sat op ved Klostervej og Bærhøjen i Rødkærsbro mandag, skete det efter en henvendelse fra en borger.

Det er Vils Entreprenørforretning, som står for kloakeringsarbejdet, og ifølge formand Johnni Hald har man fulgt reglerne for skilteplanen.

- Inden vi startede på kloakeringsarbejdet, indsendte vi en skilteplan og fik den godkendt hos Viborg Kommune. Vi satte gule skilte op med "omkørsel" og sendte besked på mail om omkørslen til blandt andet regionen, ambulancetjenesten og brand og redning helt som vi skal, siger han, som selv er brandmand og ved derfor, at det 'svipser' nogle gange.

- Jeg ved ikke, hvor det er gået galt, men tilsyneladende er beskeden ikke nået frem til alle udrykningskøretøjer, og det er rigtig uheldigt, og man får helt ondt i maven, når man hører om det. Men efter problemerne torsdag og fredag lavede vi i weekenden selv ekstra skilte - de store gule med teksten Klostervej, Klostervænget og Klosterhøjen, og de blev sat op mandag, fortæller han.

I følge chef for Trafik og Veje i Viborg Kommune, Per Christensen er det entrepenøren, som har ansvaret for, at der er skiltet korrekt i forbindelse med foreksempel kloakarbejder.

- Når vi giver en gravetilladelse, skal entrepenøren indsende en skilteplan, og det er også sket i dette tilfælde. Og ved møder mellem ledningsejere, som Energi Midt og andre minder vi ofte om, at man skal huske at skilte tilstrækkeligt, når arbejde på vejene betyder omkørsler, siger Per Christensen.

- Vi har godkendt skilteplanen fra entreprenørfirmaet Vils i forbindelse med arbejdet i Rødkærsbro. Vi kører dog ikke ud og tjekker, om skiltene er sat op efter planen, for det vil være omfattende, men vi udfører løbende stikprøver, tilføjer han.

Kloakeringsarbejdet i Rødkærsbro forventes at være færdig 6. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce