Annonce
Navne

Erfaren leder fra Viborg bliver ny direktør i Visit Aarhus

Om få uger sætter 45-årige Pia Lange Christensen sig i direktørstolen i Visit Aarhus. Hun kommer fra en stilling som chef i Regional Udvikling i Region Midtjylland. Foto: PR
Det bliver en stærk leder, kommunikatør og turismeprofil, der tiltræder direktørposten i Visit Aarhus. Pia Lange Christensen skal stå i spidsen for den nye vækststrategi i Danmarks største destinationsselskab uden for hovedstaden.

Viborg/Aarhus: Om få uger får Visit Aarhus ny frontfigur i form af 45-årige Pia Lange Christensen fra Viborg, der kommer fra en stilling som chef i Regional Udvikling i Region Midtjylland.

Hun er tidligere bestyrelsesmedlem i Visit Aarhus og har blandt andet haft ansvar for turismen i Region Midtjylland.

Fremover skal hun lede turismearbejdet i Aarhus-området og være spydspids for Visit Aarhus' vækststrategi.

- Det er et drømmejob for mig at stå i spidsen for Danmarks største destinationsselskab uden for hovedstaden og for den ambitiøse vækststrategi, der netop er vedtaget. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Pia Lange Christensen.

Annonce

Unikke kompetencer

Den kommende Visit Aarhus-direktør har hentet en del af sit teoretiske fundament fra en lederuddannelse på Aarhus Universitet og fra en bestyrelsesuddannelse på Copenhagen Business School.

Pia Lange Christensen er også en stærk kommunikatør. Hun er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som redaktionschef i Danmarks Radio og på TV MidtVest.

Ifølge bestyrelsesformand i Visit Aarhus, Sten Tiedemann, danner mikset af kompetencer nøjagtig den motor, der skal til for at sprede budskabet om fremtidens destination og bringe turismen i Østjylland sikkert videre.

- Turismen i Aarhus er vokset markant, og der er fokus på området som internationalt hotspot for konference-, krydstogt- og feriegæster. Det er vigtigt, at vi beholder foden på speederen, og Pia Lange Christensen er den helt rette profil til at styre bussen fremad, siger Sten Tiedemann.

Pia Lange Christensen afløser Peer H. Kristensen, der i syv år har været direktør i Visit Aarhus og har skabt massiv vækst i overnatningstallet.

Midt i maj sætter hun sig for første gang i direktørstolen, hvor hun sammen med resten af teamet ruller ærmerne op for at skabe det næste udviklingstryk i turismen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Navne

Mr. Fjends Cup fylder rundt

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce