Annonce
Erhverv

Erhvervscenter skifter navn

Skiltet bag direktør Karoline Lynggaard er skiftet ud siden dette billede blev taget for Knowhowz har skiftet navn. Arkivfoto
Et farvel til Mercantec åbner nye døre for erhvervcenter, som samtidig vælger at skifte navn.
Annonce

Bjerringbro: I mange år har erhvervs- og uddannelsesparken på Baldersvej været kendt under navnet Knowhowz. Navnet kom til i 2006 for at understrege bredden i det samlede udbud på stedet, der foruden en lang række kontorfaciliteter også talte adskillige uddannelser, der hørte under Mercantec.

For en del år siden meldte Mercantec ud, at de ville trække deres uddannelser tilbage til Viborg i forbindelse med byggeriet af Midtbyens Gymnasium. Mercantec havde lejet sig ind i en stor del af Knowhowz og derfor iværksatte direktør Karoline Lynggaard straks et strategiarbejde, der skulle sikre huset fremover uden huslejen fra Mercantec.

Stille og roligt har arbejdet båret frugt, og Karoline Lynggaard kan melde om alt besat på Baldersvej 10. Og fra april i vil der kun være industriteknikeruddannelsen tilbage på matriklen.

Automatikteknikeruddannelsen flytter tilbage til Viborg, hvilket efterlader Karoline Lynggaard med ekstra 1400 kvadratmeter, som hun kan disponere over.

Eftersom der ikke mere er nogen uddannelser tilknyttet Knowhowz, skal erhvervscenteret fremadrettet hedde Base Business Bjerringbro.
Annonce

Flyverpladser

Og det første hun har gjort i det nye år er at skifte navn på huset og således smide Knowhowz væk til fordel for et nyt navn nemlig Base Business Bjerringbro.

- Det har vi valgt at gøre, fordi huset i dag er et andet end dengang, det blev kaldt Knowhowz. Nu rummer vi næsten ingen uddannelser, men er i stedet for blevet en erhvervspark for små og mellemstore virksomheder samt et konferencecenter, og det vil vi også gerne signalere gennem navnet, forklarer Karoline Lynggaard, der allerede har bestilt nye logoer samt skilte til huset.

Base Business Bjerringbro er som nævnt navnet og skal signalere, at her, på Baldersvej 10, er der en base for virksomheder lokalt.

De mange ekstra kvadratmeter betyder, at der nu går et større renoveringsarbejde i gang, der indbærer flytning af vægge, nye gulve og maling af vægge.

- Der er nogle store undervisningslokaler, som vi skal have delt op i mindre rum, og så skal der lægges gulvtæpper på samt males. Med de ekstra kvadratmeter kan vi også tilbyde større kontorlokaler, og jeg har allerede adskillige virksomheder, både nogen der allerede er en del af huset, samt nye, der er skrevet op til at få større lokaler, siger Karoline Lynggaard glad.

Hun har også planer om at oprette såkaldte flyverpladser, hvor man bare kan leje et skrivebord for en dag.

- Derudover kan vi også, fordi vi engang har været teknisk skole, tilbyde plads til håndværkere samt små produktionsvirksomheder, fordi vi har de nødvendige faciliteter som udluftning med mere, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg

Tre initiativrige idrætsforeninger dyster om hæderspris - læs portrætter af klubberne her

Viborg HK For abonnenter

Tog det store skridt på samme tid - nu fører de an på hver deres tophold

Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Annonce