Annonce
Viborg

Erhvervsmand bygger til Apple

Kim Bloch Grouleff fortæller, at han har opkøbt alle ledige byggegrunde i Foulum. Arkivfoto.

Kim Bloch Grouleff og hans firma KMBG ApS er gået i gang med at bygge de første af 10 til 16 huse til Apple-ansatte i Foulum.

Endnu går der i hvert fald nogen tid før de første sten til Apples datacenter i Foulum bliver lagt, men erhvervsmanden Kim Bloch Grouleff fra Hald Ege og hans firma KMBG ApS er allerede begyndt at bygge.

Han har ifølge egne oplysninger opkøbt samtlige ledige byggegrunde i Foulum for at bygge mellem 10 og 16 huse, som kan huse rådgivere og håndværkere ved det store byggeri. Byggeriet af de to første huse er i gang på Marie Grubbes Vej, og de vil stå færdige ved årsskiftet.

Kim Bloch Grouleff fortæller, at han tog til Foulum for at se på mulighederne samme dag, da Apple meddelte sin ankomst. Tilbuddet til de kommende lejere skal gøres så attraktivt som muligt, så KMBG ApS vil også tilbyde mad og vaskeservice. Morgenmad og madpakker kan blive leveret ved døren klokken 6 om morgenen, og aftensmaden kan ligeledes leveres ved døren til fyraften. Husene kommer til at ligge cirka en kilometer fra byggeriet, så de kommende beboere kan gå eller cykle på arbejde.

Der kan bo otte beboere i hvert hus, og Kim Bloch Grouleff har valgt at bygge parcelhuse.

»Komforten er i højsædet. Vi kunne have valgt at bygge en ordentlig røvfuld rækkehuse til billige penge. Men har afstået fra dette, da komforten ved at bo i almindeligt parcelhus er meget større. Beboerne i de kommende huse skal forkæles og kun have det bedste,« skriver Kim Bloch Grouleff i en pressemeddelelse.

Han understreger, at husene bygges i høj kvalitet og bliver top-isolerede, så de også lever op til fremtidens energikrav, når Apple om 10-15 år er færdig med at bygge i Folum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce